Masumlar Apartmanı Çırpınmaya Devam Ediyor! Masumlar Apartmanı Final Yolu Gözüktü!

Masumlar Apartmanı Çırpınmaya Devam Ediyor! Masumlar Apartmanı Final Yolu Gözüktü!

48. yeni bölümünü 23 Kasım Salı akşamı ekranlara getirmeye hazırlanan Masumlar Apartmanı dizisi yayınlandığı günden bu yana çok iyi reytingler elde etti. Dizinin yeni bölümünde Han’ın oyununu değiştiren ilk adım ekranlara geliyor. İşte haberin tüm detayları...

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünde neler olacağına yönelik bilgiler ortaya çıktı. Salı gününe damga vuran Masumlar Apartmanı dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting zirvesinden düşmedi. 23 Kasım Salı akşamı saat 20.00 de Masumlar Apartmanı dizisi yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Ceylan ve Han bir defa daha karşı karşıya geldi

Gerçek hayat hikayesini ekranlara taşıyan Masumlar Apartmanı dizisi çarpıcı öyküsü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Dizinin yeni bölümü merakla beklenirken heyecanlı sahneleri de şimdiden izleyicilerin yüzünü güldürdü. Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünde Han, Ceylan ile karşılaşmanın etkisi ile alt üst olacak. Bunun ardından kendisine gelen bir telefon ise onu gerçekleri döndürecek. Yeni bir krizin ardından Ceylan'dan kurtulduğunu düşünen Han, işlerin hiç beklemediği gibi ilerlediğinin farkına varacak. Safiye ise sokakta yapayalnız kalacak. Bunun ardından sonunda hiç beklemediği tanıdık bir yüz Safiye’nin yardımına koşacak. Safiye Hanım itirazlarına rağmen Ceylan’ı kahve içmeye çağırıp konuşacak.

Naci ve Safiye ayrılıyor mu?

Esat, Gülben ve Esra Ceylan'ın sergisini gezmeye karar verecek. Safiye ise Naci ile arasında mesafe koymaya karar verecek. Fakat bu kararın ardından yaşanan bir gelişme yeni olaylara sebebiyet verecek. Çünkü Safiye gecenin bir vakti hiç beklemediği bir yerde bulunacak. Han ise olayların akışını değiştirecek yeni bir karar alacak. Gerçek hayatları ekranlara taşıyan Masumlar Apartmanı dizisi iç acıtan hikayeleri ile izleyici karşısına çıkıyor. Masumlar Apartmanı dizisi yeni bölümü ile 23 Kasım Salı akşamı saat 20.00 de TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak.