Masumlar Apartmanı Başrol Oyuncusunun Diziden Ayrılma Nedeni Ortaya Çıktı

Masumlar Apartmanı Başrol Oyuncusunun Diziden Ayrılma Nedeni Ortaya Çıktı

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda İnci'nin diziden gitmesi çok konuşulmuştu. Farah Zeynep Abdullah ayrılığına dair ilk defa açıklama yapan Merve Dizdar, diziden neden gittiğini kendisi duyurdu. Öyle sözler kullandı ki oyuncu arkadaşı bile bu sözler karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Peki Farah Zeynep diziden neden ayrıldı?

Masumlar Apartmanı dizisinin başarılı oyuncusu Merve Dizdar, geçtiğimiz sezon ekranlardan ani şekilde ayrılan Farah Zeynep Abdullah ile ilgili konuştu. Ünlü oyuncu, eski rol arkadaşının neden diziye veda ettiğini kendi ifadeleriyle anlattı. Bu konuda pek çok iddia ortaya atılmaktaydı. Söylentilere göre oyuncunun dizi setinin yoğun geçmesinden yorulduğu ve bu nedenle ekranlara veda ettiği belirtilmekteydi. Ortaya çıkan bir detay ise herkesi şaşırttı. Çünkü Merve Dizdar bambaşka konulara değindi.

Farah Zeynep Abdullah Neden Ayrıldı?

Oyuncunun dizide çok yorulduğu ve günlük tempoya ayak uyduramadığı belirtilmekteydi. Bu bir süre devam edince 1-2 ay öncesinden yönetimle anlaşma sağlandı. Daha sonra dizinin final bölümünde İnci karakterinin hayatını kaybettiğini gördük. Bu da oyuncunun ekranlara vedasını kolaylaştırdı.

Merve Dizdar Açıkladı!

Merve Dizdar ayrılık nedeniyle ilgili konuştu. Dizilerin zaten genel olarak zorlu bir tempoda çekildiğinden bahsetti. Bu nedenle ayrılmış olacağını düşünmediğini belli etti. Ayrıca ayrılığa dair sözleşmesinin bitmesinin de sebep olarak gösterdi. Kendisi, konuyla ilgili tam olarak bilgi sahibi olmasa da düşüncesi bu yönde.