Masumlar Apartmanı Açıldıkça Açıldı! Masumlar Apartmanı Dizisine Katılan Oyuncular Herkesi Şaşkına Çevirdi!

Masumlar Apartmanı Açıldıkça Açıldı! Masumlar Apartmanı Dizisine Katılan Oyuncular Herkesi Şaşkına Çevirdi!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Uzun süredir ekranlarda yer almayan yetenekli oyuncu Aslıhan Gürbüz, Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Alınan bilgiler neticesinde Aslıhan Gürbüz Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylan karakterine hayat verecek. İşte haberin tüm detayları...

Aslıhan Gürbüz’ün Masumlar Apartmanı dizisine gelişi ve Melisa Şenolsun'a bir türlü ısınamaması da izleyicileri bir hayli heyecanlandırdı. Başrollerinde Merve Dizdar, Ezgi Mola ve Birkan Sokullu'nun bulunduğu Masumlar Apartmanı dizisi geçen sezonunda Farah Zeynep Abdullah'ın ayrılığı ile bir hayli sarsıldı. İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah'ın ayrılığı hikayede de büyük bir boşluk yaratmıştı.

Diziye yeni oyuncular dahil oldu

Farah Zeynep Abdullah'ın Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılmasının ardından diziye Melisa Şenolsun dahil oldu. Atiye dizisinde hayat verdiği Cansu karakteri ile dikkatleri üzerine çeken yetenekli oyuncu Han'ın hayatına giren Rüya isimli bir üniversite öğrencisi olarak ekranlara geliyor.

Han'ın eski nişanlısı geliyor!

Melisa Şenolsun'un hayat verdiği Rüya karakterini bir türlü ısınamadığı ortaya çıktı. Yetenekli oyuncu bu tepkisini sosyal medyada dile getirdi. Masumlar Apartmanı dizisinde Han'ın eski nişanlısı Ceylan'ın dahil olması izleyiciyi de heyecanlandırdı. Ceylan karakterine hayat verecek isim ise Aslıhan Gürbüz oldu. Aslıhan Gürbüz'ün Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosuna katıldığını öğrenen izleyici ise bir hayli sevindi. Dizinin kemik izleyici kadrosu Farah Zeynep Abdullah'ın ayrılığının ardından Melisa Şenolsun'un boşluğu dolduramadığını dile getirdi. Hatta kimi izleyici Aslıhan Gürbüz'ün bu boşluğu dolduracağını savundu.

Aslıhan Gürbüz kadroya dahil oluyor

Çok uzun süredir ekranlarda yer almayan Aslıhan Gürbüz kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor. Kırmızı Oda dizisinde birkaç bölümlük konuk oyuncu olarak ekranlara çıkan Aslıhan Gürbüz canlandırdığı Kumru karakteri ile de hayranlarını sevindirmişti. Alınan bilgiler neticesi yetenekli oyuncu uzun süreli olarak ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Aslıhan Gürbüz'ün Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosuna dahil olması ile alakalı sosyal medyada paylaşımlar devam ediyor.