Masumiyet Dizisine Yönetmen Ömür Atay Veda Ediyor! Ömür Atay'ın Yerini Kim Alacak?

Masumiyet Dizisine Yönetmen Ömür Atay Veda Ediyor! Ömür Atay'ın Yerini Kim Alacak?

Masumiyet dizisinde başarılı oyuncuların rol aldığı bir dizi gündeme bomba gibi düştü. Fakat işler pekte istenildiği gibi gitmiyor. Ömür Atay neden ayrılıyor? Ömür Atay ne zaman ayrılıyor? Ömür Atay'ın yerini kim alacak?

Masumiyet dizisi, başarılı senaryosuyla yayın hayatına devam ederken beklenmedik gelişme sonucu adeta sarsıldı. Dizinin oyuncuları reytingin yükselmesinde önemli bir katkı sağlıyor. Ancak kimi zaman bazı olaylar dizinin değişime gitmesini gerektirebiliyor. Bu olaylardan birini yaşayan Masumiyet dizisinde ise kritik anlar meydana gelmekte. Dizinin izleyicileri nasıl bir değişim olacağını merak ederken ayrıca dizinin senaryosunun bundan etkilenebileceği de ifade ediliyor. Peki Masumiyet dizisinde kim ayrıldı ve bunun ne gibi sonuçları olacak?

Masumiyet Dizisinde Ayrılık Şoku!

Masumiyet dizisinde ayrılan ismin projede en baştan beri yer alan bir isim olduğu belirtildi. Dizinin kurucu yönetmeni olan Ömür Atay, diziyle olan bağlantısını koparacak. Bu ayrılıkla beraber Masumiyet dizisinin yönetmen kadrosunda bir değişim yaşanacak. Ayrıca dizinin gidişatı da bundan bir şekilde etkilenebilir. Peki ya ünlü yönetmen Ömür Atay, Masumiyet dizisinden neden ayrılıyor?

Ömür Atay Masumiyet'ten Neden Ayrılacak?

Ömür Atay'ın Masumiyet dizisinden ayrılma nedeni olarak farklı bir proje gösterildi. Projenin Almanya'da çekilen bir filmle ilgili olduğu belirtilirken ünlü yönetmenin bu projeyi geri çevirmediği ve dizinin yönetmenlik koltuğundan ayrılacağı haberi geldi. Ancak filmle ilgili herhangi bir ipucu verilmemesi de gözlerden kaçmadı. Uluslararası bir filmde yönetmenlik yapacağı konuşulan ünlü yönetmen, kariyerine etki edecek önemli bir film çekimi için Masumiyet dizisini bırakıyor.

Ömür Atay Kaçıncı Bölümde Ayrılıyor?

Ömür Atay'ın Masumiyet'ten 8. bölümde ayrılacağı ifade ediliyor. 8. bölümden sonra ise başka bir yönetmenin dizinin başına geçeceği bilinmekte. O ismin ise Aytaç Çiçek olduğu açıklandı. Aytaç Çiçek, daha önce yönetmenliğini yaptığı çeşitli dizi ve filmlerle adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştı. Masumiyet dizisinin bu açıdan avantajlı olduğu biliniyor. Dizinin gidişatının bozulması veya senaryosunun değişmesi gibi bir risk şu an için bulunmamakta. Ömür Atay'ın bıraktığı şekilde dizi yönetmenliğine devam edilecek. Ancak olası bir yönetim anlayışı değişikliği durumunda yönetmenin farklı çekim stratejilerine ağırlık verme ihtimali de bulunuyor. Bu bakımdan izleyiciler biraz heyecanlı ancak Masumiyet'in başrolünde oynayan Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır ve İlayda Alişan gibi isimlere olan güven tam.