Masumiyet Dizisinden Sevindiren Haber Geldi! Yapımcı Bu Duruma Çok Sevindi!

Masumiyet Dizisinden Sevindiren Haber Geldi! Yapımcı Bu Duruma Çok Sevindi!

Masumiyet dizisini izleyenler dün akşam adeta bayram etti. Dizinin sahneleri oldukça güzeldi. Masumiyet dizisinde bazı dizilerin yayında olması etkisini belli etti. Masumiyet dizisi ne oldu? Masumiyet reytingleri ne durumda?

Duygusallığın ağır bastığı dizide aşk havaları da esiyordu. Ancak tüm bu güzelliklerin yanı sıra diziye damgasını vuran en önemli gelişme reytingler oldu. Kimse reytinglerin bu kadar yükseleceğini beklemiyordu. Ancak sıralamalarda o kadar fazla başarılı oldular ki izleyiciler bile gözlerine inanamadı. Masumiyet dizisi reytingleri ve çok daha fazlası haberimizde...

Masumiyet Dizisi Reytingleri Fırladı!

Masumiyet dizisinde hiç beklenmedik gelişmeler yaşandı. Dizinin reytingleri Total'de 7. olurken, AB'de ise 2. oldu! Bu güzel gelişmelere son olarak da ABC1 grubu eklendi. Bu grupta ise 3. olarak adından söz ettirmeyi başardı. Pek çok kişinin akıbetini merak ettiği Fox TV dizisi bomba bir yükseliş ile farkını ortaya koydu.

Geçtiğimiz Hafta Durumu Kötüydü

Geçen hafta Masumiyet dizisinde yaşanan reyting kaybı çok konuşulmuştu. Ancak bu hafta her şeyi telafi etmeyi başardı. Dizinin gidişatı her ne kadar iyi olsa da bu ani yükselişin elbette mantıklı bir nedeni var. Yoksa izleyiciler durduk yere Masumiyet dizisine bu kadar fazla yönelmeyebilir. Dizinin bu kadar fazla izlenmesindeki en önemli gelişmeyi açıklıyoruz.

Sadakatsiz'in Olmayışı Masumiyet'i Olumlu Etkiledi

Sadakatsiz dizisi sağlık sorunları nedeniyle ekrana yeni bölümüyle gelemedi. Haliyle bu durumda diğer dizilerin daha fazla izlenmesine yol açtı. Burak Sergen, Melis Sezen ve Alp Akar'ın sağlık sorunlarından ötürü diziye devam edemediği belirtiliyor. Üç oyuncu da virüse yakalandı. Ancak Burak Sergen'in entübe edilmesi, onun bir süre daha ekranlarda olamayacağını gösteriyor. Daha rahat nefes alması için yapılan bu işlem sonucunda hayranları büyük üzüntü yaşadı. Ünlü oyuncular da Burak Sergen'in bir an önce iyileşmesi için dua ediyor. Önümüzdeki haftalarda sağlık durumuna göre Burak Sergen'le ilgili bazı gelişmeler yaşanabilir. Umarız başarılı oyuncu en kısa sürede sağlığına kavuşur.

Önümüzdeki Hafta Yayında Olamayabilir!

Dizide Burak Sergen'in olmayışı ve diğer başrol karakterlerinin de rahatsızlanması nedeniyle önümüzdeki hafta Sadakatsiz'i izleyemeyebiliriz. Bu süreç böyle devam ederse diğer diziler reytinglerinde önemli bir artış yaşayacak. Ancak Sadakatsiz dizisi son sözünü henüz söylemedi.