Masumiyet Dizisinden Deniz Çakır Set İçin Karavan İstedi Herkes Şoka Girdi!

Masumiyet Dizisinden Deniz Çakır Set İçin Karavan İstedi Herkes Şoka Girdi!

Reyting rekoları kıran Masumiyet dizisinde Deniz Çakır Set için karavan istemesiyle şaşkınlık yaşandı. Olayla ilgili gelişmeler haberimizin detaylarında paylaşıldı.

Masumiyet dizisinin ön hazırlıklı başlaması birlikte kadrosuyla öne çıkacak şekilde ilerleme sağlanması bekleniyor. Ancak dizi setinde oluşan gelişmeler adeta herkesi hayrete düşürecek nitelikte oldu. Sosyal medya üzerinde yayılan bu durum da kadrosunda Deniz Çakır, Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ gibi ünlü usta oyuncuları bulunduruyor. Masumiyet ilk gösterimi olarak 24 Şubat Çarşamba günü televizyon ekranlarına kavuşacak. Ancak dizi başlamadan akıllarda kalacak bir gelişme yaşandı ve sosyal medya bu durum paylaşılmaya başladı.

Deniz Çakır Yeni Karavan İstedi

Masumiyet dizisini Gold Film yapımcılığında yapılıyor. Deniz Çakır dizi setinde verilen karavanı küçük buldu. Küçük bulunan karavanı yenisini isteyen Çakır, sette gerginliğin sebebi oldu. Bu tür karavanların son zamanlarda dizilerin çıkmasıyla birlikte yaygın hale geldi. Daha önceleri bu tür karavanlarda ortaklaşa kullanım sağlanıyordu. Üst düzey oyunculara özel olarak karavan veriliyordu. Bu durumun yaşanması sonrasında sosyal medyanın diline düştü.

Deniz Çakır bu davranışı daha da sinirlendirecek gelişme daha yaşadı. Kendi karavanını küçük bulmasıyla beraber dizide rol arkadaşı olarak yerini bulunduran İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü’nün beraber kullandığı karavana kendisi yerleşti. Bu durum karşısında iki genç oyuncu adeta şok oldu. Bu şekilde davranış sergileyen oyuncuya tepkilerini de gösterdiler. Masumiyet dizisinde yapımcı ekip 7 adet karavan koyulduğu söyleniyor.

Ekranlara çıkmadan yaşanan bu olay adeta başka krizlere neden olabilecek cinste gözüküyor. Bu durum nasıl yaşanıldığı bilinmiyor. Ayrıca bir başka usta oyuncuların karavanı aynı şekil küçük mü yoksa özel olarak ayarlanan bir karavan var mı soruları da geldi. Oyuncu kadrosunda birçok oyuncun hayran kitlesi bulunuyor. Hayran kitlesi dizinin bir an önce yayınlanmasını istiyor.

Masumiyet Dizisi Kadrosu

Masumiyet dizisinde birçok usta oyuncu bulunduruyor. Dizi kadrosu olarak Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar, Deniz Çakır, Serkay Tütüntü, Deniz Işın, İlayda Alişan, Selen Uçer, Tolga Güleç, Asena Tuğal, Neslihan Arslan, Ertuğrul Postoğlu, Kimya Gökçe Aytaç, Alayça Gidişoğlu, Ozan Kaya, Asena Keskinci, Gizem Ergün, Adın Külçe, Almina Günaydın, Rüçhan Çalışkur oyuncuları bulunduruyor. Genç kadrosuyla birlikte çıkacak dizi oldukça merak konusu olmaya başladı.