Masumiyet Dizisinde Yeni Bir Ayrılık Olayı! Oyuncuları Zor Zamanlar Bekliyor!

Masumiyet dizisi son sürat devam ediyor. Fakat son zamanlarda ayrılık haberleri gelmeye başladı. Masumiyet dizisinden kim ayrılacak? Masumiyet dizisinde yeni bölümde neler olacak?

İlk yayınlandığı bölümden sonra bütün merakı üstüne çeken dizi dur durak bilmeden yayın hayatına devam ederken ayrılık haberleri gelmeye başladı. Dikkat çeken olaylardan bazılarıysa İrem ve İlker karakterleri arasında oldu. Peki İlke ve İrem ilişkisine son mu veriyor?

Dizi ilk yayınlandığı günden bu yana reyting sıralamalarında rakipleriyle boy ölçüşürken göz dağı vermeyi de eksik etmiyor. Çok yüksek başarılarla öne çıkan dizi izleyicisinin de tepkileriyle eksik hatalarını kapatmayı başarıyor. Sosyal medya platformları içerisinde oyuncu kadrosu hâkim bir rol izlediği için oynadıkları sahneleri doğru yapıp yapmadıklarına yönelik eleştiriler de alıyorlar. Özellikle dizide yer alan Hülya Avşar’ın etkisi ve performansı herkesi etkilemiş durumda.

İrem ve İlker Ayrılıyor Mu?

Masumiyet dizisinin en etkin rollerini oynayan karakterlerden İrem ve İlker ilişkilerini sürekli bir döngüye bağlayarak birbirlerinden uzaklaştıkları çok belirliydi. İrem son yayınlanan fragmana göre kendisini oldukça harap etmiş bir şekilde ön plana çıktı. Yalnızca İrem değil diğer karakterlerde zorluklarla boy ölçüşmek zorunda. Özellikle Harun ve Baharın mecburen anlaşmak zorunda olması da çok dikkat çekti. Kendi kızları için mecburen böyle bir şeye yeltenmek durumunda kaldılar. İlker ve İrem ikilisi için seyirci tepkilerini gösterse de senaryo yazarı son kararı verecek gibi duruyor!