Masumiyet Dizisi Zor Günler Geçiriyor! İlayda Göz Yaşlarını Tutamadı!

Masumiyet Dizisi Zor Günler Geçiriyor! İlayda Göz Yaşlarını Tutamadı!

Masumiyet dizisini izleyenler fark etmese de ünlü oyuncunun diziye büyük katkısı olan isme veda ettiği biliniyor. Ömür Atay neden ayrıldı? İlayda neden üzüldü? Masumiyet dizisinde neler olacak?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımla büyük ses getirdi. Masumiyet dizisinden ayrılan ünlü yönetmenin artık farklı bir proje için çalışacağı açıklandı. Diziye katmış olduğu başarı ve kalitenin ne kadar etkili olduğu görülüyor. Başarılı yönetmenin ayrılmasından en çok da dizide Ela karakterini canlandıran İlayda Alişan etkilendi.

İlayda Alişan'dan Veda Paylaşımı

Masumiyet dizisi başrol oyuncuları arasında bulunan İlayda Alişan, yaptığı paylaşımla yönetmen Ömür Atay'a veda etti. Dizinin önemli bir toparlanma sürecinden geçtiği göz önünde bulundurulursa yönetmenin ayrılığı diziyi nasıl etkileyecek merak ediliyor. Dizide sergilediği oyunculuk performansı ile en bilinen isimlerden olan İlayda Alişan, yönetmen Ömür Atay ile oldukça samimi ilişki kurdu. Adeta baba kız ilişkisi kuran ikilinin güzel dostluğu, Ömür Atay'ın Masumiyet dizisinden ayrılması ile bitmeyecek. Bu tarz oyuncular ve dizi sektöründe çalışanlar arasındaki güzel dostlukların uzun yıllar devam ettiği görülüyor.

Masumiyet Yönetmeni Ömür Atay Neden Ayrıldı?

Başarılı bir şekilde Masumiyet dizisini yöneten ünlü yönetmen Ömür Atay, farklı bir projede yer alacağı için diziye veda etti. Ayrıca bu projenin televizyonda değil Blu TV'de yer alacağı açıklandı. Ünlü ve yabancı bir dizinin uyarlaması şeklinde karşımıza çıkacak bir yapımda yönetmenlik yapacak.

Masumiyet Dizisinin Yeni Yönetmeni Kim?

Masumiyet dizisindeki yönetmen değişikliğinden sonra diziyi yönetecek yeni ismin kim olduğu merak edildi. Ömür Atay'dan sonra Masumiyet dizisinin yönetmenliğini yapacak kişinin şu an için belirlenmediği ifade ediliyor. Ancak yakın zamanda Masumiyet dizisi yeni yönetmenini öğreneceğiz.

The Affair'in Uyarlaması Geliyor!

The Affair dizisinin Türkçe uyarlaması çok yakında ekranlarda olacak. Son yıllarda yabancı dizilerin uyarlamalarını Türkiye'de görmekteyiz. Bu uyarlamalar genellikle olumlu sonuç veriyor. Ayrıca dizilerin yabancı dizi kalitesinde ilerlemesinde de önemli bir etki sağlamakta. Ancak genel olarak baktığımızda güzel bir şekilde kurgulanmış her yapımın başarılı olduğunu görebiliriz. Son zamanlarda Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı gibi kitaptan uyarlanan dizilerin de başarılı olduğu görülüyor.