Masumiyet Dizisi Final Nedeni Belli Oldu! Meğer Sadece Reytingten Değilmiş!

Masumiyet Dizisi Final Nedeni Belli Oldu! Meğer Sadece Reytingten Değilmiş!

Masumiyet dizisinin neden final yaptığı anlaşıldı. Hülya Avşar öyle açıklamalarda bulundu ki Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan'ın başrolde olduğu dizinin finali aydınlatıldı. Masumiyet dizisi niye bitti? Masumiyet dizisi final tarihi ve çok daha fazlası...

Masumiyet dizisinin finaline çok az bir zaman kaldı. Dizi yarın 24 Mayıs Pazartesi günü final yapacak. Dizinin ekranlara vedasından hemen önce Hülya Avşar ve bazı oyuncular diziyle ilgili fikirlerini paylaştı. Yaptıkları açıklamada dizinin neden finale gittiğini özet geçtiler. Fox TV'de yayın hayatına başladığı günden bu yana sevilerek izlenen dizi ani bir şekilde ekranlara veda ediyor. Hülya Avşar, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'ın oynadığı dizide ani gelişmeler yaşandı. Şimdi ise dizinin neden final yaptığı merak ediliyor. İşte Masumiyet'in final sebebi...

Masumiyet Dizisi Neden Final Yaptı?

Masumiyet dizisinin final yapma nedenlerinden ilki reytinglerle ilgili. Dizinin reytingi düşük olunca geliri de aynı orantıda düştü. Bu da haliyle zamanla çeşitli sorunların oluşmasına yol açtı. Dizi, gelir elde edemediğinden final yapma kararı aldı. Kaliteli bir oyuncu kadrosuna sahip olmasına rağmen bir türlü tutunamayan Masumiyet dizisinin farklı bir final nedeni daha var. Bunu da Hülya Avşar doğrulayarak milyonlara bilgi vermiş oldu.

Dizi Çok Masraflıydı

Masumiyet dizisi için bölüm başına harcanan rakam oldukça fazlaydı. Set için yapılan masraflar, oyuncular, kira bedelleri derken her bölüm adeta bir servet ödeniyordu. Dolayısıyla reytingler incelendiğinde bu masrafı ucu ucuna karşılayacak bir kazanç söz konusuydu. Masumiyet'in Fox TV'ye veda etmesinin en önemli nedenlerinin arasında maliyetinin fazla olması yer alıyordu.

Masumiyet Dizisi Nasıl Bitecek?

Masumiyet dizisinin finalinde neler yaşanacağı araştırılıyor. Sonuç itibariyle dizinin gidişatı hala güzel ve izlenebilir seviyede. Ancak son bölüm olması nedeniyle şaşırtıcı sahneler ekrana gelebilir. Diziye yakışır bir biçimde son yapılır ise herkes Masumiyet'i olumlu hatırlayacaktır. Hülya Avşar başta olmak üzere pek çok oyuncu dizinin gidişatından memnundu. Güzel bir proje olduğunu belirterek dizinin final yapmasından ötürü üzüntü duymadıklarını belirttiler.