MasterChef'te Büyük Değişim Yaşanıyor! Tanıtım Videosunda Yarışmacı ve Jüri Detayı Gözden Kaçmadı!

MasterChef'te Büyük Değişim Yaşanıyor! Tanıtım Videosunda Yarışmacı ve Jüri Detayı Gözden Kaçmadı!

TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye programının yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Hangi jüri üyesi programdan ayrılmak zorunda kaldı? Yarışmacılarla ilgili paylaşılan detaylar şok etkisi yarattı. İşte güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı. Acun Ilıcalı'nın kararları çok konuşulacak.

MasterChef Türkiye'de yaşanan gelişmeler gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği yapıma dair neler biliyoruz? TV8'de ekrana gelen yarışmanın tanıtım videosu çok konuşulacak. Çünkü kimse böyle bir detay beklememekteydi. İşte güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde...

Jüri Üyeleri Ayrıldı mı?

 MasterChef'te Somer ve Mehmet Şef'in ayrılacağı iddia edilmişti. Hatta bir dönem Danilo Zanna için de benzer ifadeler kullanıldı. Ancak TV8'deki programda şimdilik böyle bir gelişme yaşanmadığı görüldü. Bu sezon üç ünlü şefin de jüri üyeliği yapacağını biliyoruz. Tanıtım videosunda detaylar ortaya çıktı. Yarışmacılarla ilgili bazı görüntüler ise şimdiden merak ediliyor.

Yarışmacılar Tanıtıldı!

Öte yandan yarışmacıların birbirinden farklı hikayelerle birlikte tanıtımının yapıldığı görüldü. Yeni sezon oldukça heyecanlı geçecek. Kimsenin beklemediği bu gelişme ile birlikte programın reyting rekoru kırabileceğini belirtelim.