MasterChef Yarışmacısı Kendini İfşa Etti! Acun Ilıcalı Şokta!

MasterChef Yarışmacısı Kendini İfşa Etti! Acun Ilıcalı Şokta!

MasterChef programında yaşanan gelişmelere bir de ifşa eklendi. Her hafta ifşa olacak mı olmayacak mı diye bekleyen izleyiciler muradına erdi. TV8'deki son olayda kimin eleneceği yarışmacının ağzından kaçtı. Acun Ilıcalı bu skandala karşılık neler söyledi? İşte bu haftanın elenen ismi...

MasterChef elemelerine yeni bir ifşa damgasını vurdu. Pek çok kişi bu ayrılığa ilişkin neler yaşanacağını merak ediyordu. Yarışmacı kendi kendisini ifşa ederek büyük tepki çekti. Acun Ilıcalı'nın konuyla ilgili nasıl bir açıklama yapacağı merak edildi. Çünkü yaşanan gelişmelere bakacak olursak yarışmacı kurallara ters bir hamlede bulundu. TV8'de yayınlanan programdan eleme potasına giren birkaç isim vardı. Elenen isim veda paylaşımı yapınca olanlar oldu.

MasterChef'ten Kim Elendi?

Pelin Zaman, MasterChef'ten elenen yarışmacı oldu. Eleme potasına kalan Dilara, Sergen, Burcu, Pelin, Azize ve Araz arasından kimin veda edeceği önceden öğrenildi. Sosyal medyadan şeflerle çekildiği fotoğrafı paylaşan Pelin Zaman, veda niteliğindeki paylaşımı sonrası binlerce kişinin gerçeği öğrenmesine neden oldu.

Sevgilisi de İfşaladı!

Öte yandan Pelin Zaman'ın sevgilisinin Instagram hesabına bakıldığında onun da benzer nitelikte bir paylaşım yaptığını görüyoruz. Programdan eleneceği yönündeki paylaşımı ve vedası nedeniyle de büyük dikkat çekti. Acun Ilıcalı, yarışmanın kurallarını ihlal eden Pelin Zaman hakkında ne gibi açıklama yapacak merak ediliyor.