Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Maraşlı Mahur'un Sırrı Ortaya Çıktı! Kimse Bunu Beklemiyordu! Hayranları Şok Oldu!

Maraşlı Mahur sevilen bir oyuncu oldu. Tüm merakları üzerine çekti. Herkes Mahur hakkında araştırmalar yapmaya başladı. Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır? Soruların cevaplarını sizler için araştırdık.

Maraşlı Setinde Kavga Çıktı! Diziye Ara Verildi mi?
Google News

ATV ekranlarında  yer alan Maraşlı dizisinin ünlü oyuncusu  Mahur karakterinin dizi dışındaki özel hayatı da ön plana çıkıyor.  Alina Boz  oldukça başarılı bir oyuncu aynı zamanda  22  yaşında. Boz'un  özel hayatıyla ilgili özel bir araştırma  yapıldı. Yapılan araştırmalar sonrasında Boz'un memleketinin neresi olduğu öğrenildi.

Başarı, Performans ve Güzellik!

Güzelliği ve  oyunculuk performansıyla kendisini hayran bırakan Boz bakalım nereliymiş. Alina Boz 22  yaşında olmasından ziyade  birde daha öncesinden Sezen Aksu'nun oğluyla aşk yaşayınca gündem oldu. Dizi hayatı ve  özel hayatının yanı sıra  asıl herkesi şaşırtan memleketi oldu.

Alina Boz ( Mahur ) Nereli?

Yıldız oyuncunun memleketi aslen nereli olduğu merak  konusu oldu. Sosyal medya ve arama motorlarından Alina Boz'un nereli olduğu araştırıldı. 

Alina Boz'u herkes Türk  sanıyordu. Fakat  düşünüldüğü gibi çıkmadı. Alina Boz aslen Moskova'lı olduğu öğrenildi. 14 Haziran 1998 Rusya'nın başkenti Moskova'da doğmuştur. Annesi Rus asıllı babası ise Bulgaristan göçmeni bir Türk'tür. 

Alina Boz ( Mahur) Kimdir?

Alina Boz 14 Haziran 1998 doğumludur. Annesi Rus asıllı babası ise Türk olan Alina Boz Moskova'da doğmuştur. Son zamanlarda  gündemde olan Boz, 1.73 boyunda  50 kg  civarındadır.

Bir çok dergi kapaklarına poz vermiş. Ayrı tiyatro eğitimi almıştır. Öğrenim hayatını ise annesine söz verdiği için Rusya'da  tamamlayacaktır. Yapılan araştırmalara göre  Boz daha bir  çok dizide  rol alacağını dile getirdi. Kendisine bu hayatta başarılar dileriz. Peki siz Alina Boz hakkında ne düşünüyorsunuz?

<