Maraşlı Dizisinin Final Kararı Ortalığı Karıştırdı! Dizi İçin Geri Sayım Başladı

Maraşlı Dizisinin Final Kararı Ortalığı Karıştırdı! Dizi İçin Geri Sayım Başladı

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Maraşlı dizisi için geri sayım başladı. Alınan bilgiler neticesinde dizinin final kararının ardında izleyici kanal ve yapım ekibine tepki göstermeyi ihmal etmedi. Fakat ATV dizinin final yapacağını duyurdu. Detaylar..

Burak Sağyaşar ve Timur Savcı’nın yapımcılığını üstlendiği Maraşlı dizisinin başrollerinde Alina Boz ve Burak Deniz bulunuyor. Alınan bilgiler neticesinde Maraşlı dizisinin yayınlanacak olan yeni bölümünde büyük gelişmeler yaşanacak.

Dizinin yeni bölümünde Mahur harekete geçerek Maraşlının gerçek kimliğini öğrenir. Dizinin final kararının ardından izleyiciler, kanal ve yapım ekibi ne tepki gösterse de Maraşlı dizisi final için geri sayımı başlattı.

Maraşlı dizisinin final tarihi netlik kazandı

Maraşlı dizisinin final tarihi netlik kazandı. Alınan bilgiler neticesinde Maraşlı dizisi 26. bölümünde final yaparak izleyicisine veda edecek. Büyük finale doğru ilerleyen Maraşlı dizisinde olaylarda ard arda geliyor.

Dizinin yeni bölümünde Mahur sevdiği adamın başka biri olduğunu öğrenir. Bu gerçek karşısında zor bir sınavdan geçen Mahur ne yapacağını bilemez. Maraşlının aslında Mehmet İnce olduğunu öğrenen Mahur yeni bölümünde büyük bir şaşkınlık yaşıyor.

Mahur, sevdiği adamın gerçek kimliğini öğreniyor!

Mahur, sevdiği adamın gerçek kimliğini öğreniyor! Bu gerçeğin ardından izleyiciler Mahur'un Maraşlının gerçek kimliğini öğrendikten sonra ne yapacağını merak ediyor. Mahur, Mehmet İnce kimliğini kaybetmeye başlayan Maraşlının tedavi olması için adım atacak.

Bunun dışında İsmail ve kızı Zeliş'in hurdacıdan intikam almak istemesi ile Maraşlı iki kimlik arasını gelgit yaşamaya da devam edecek. Maraşlı dizisi heyecan dolu bölümü ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Ercan Uğur, Ethem Özışık ve Pelin Gülcan Mutlu'nun senaryosunu üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Arda Sarıgül oturuyor.