Maraşlı Dizisinin Başrol Oyuncusu Yeni Dizisinin Basın Toplantısı İle Duyurdu!

Maraşlı Dizisinin Başrol Oyuncusu Yeni Dizisinin Basın Toplantısı İle Duyurdu!

Maraşlı dizisinde elde ettiği tecrübe sonrasında güzel işlere imza atan oyuncu, hayranlarını etkilemeye devam ediyor. Disney Plus ile anlaşmalı olan ünlü oyuncu, hangi dizide oynayacak? Şimdiden başarılı performansı ile adından söz ettireceği tahmin edilmekte. İşte ünlü ismin yeni projesi...

Maraşlı dizisindeki performansı ile adından söz ettiren Alina Boz, sonrasında yer aldığı yapımlarla da ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu kanıtladı. Ünlü ismin gösterdiği başarılı performans gözden kaçmıyor. Şimdi ise Disney Plus projesinde yer alması beklenmekte. 14 Haziran'da yayın hayatına başlayan Disney Plus ile anlaşması bulunmakta. Hangi dizide rol alacağı merak konusu haline geldi.

Aşk 101 Çok Sevilmişti!

Öte yandan ilk patlamayı Aşk 101'de yaşadığı bilinmekte. Maraşlı'dan sonra Aşk 102 ile de adından söz ettirdiğini görüyoruz. Güzel oyuncu, lansman gecesinde sade bir kıyafet giyerek gecenin güzelleri arasında yerini almıştı. Şimdi ise hangi dizide oynayacağı merak konusu haline geldi.

Hangi Dizide Oynayacak?

Alina Boz'un oynayacağı dizi henüz paylaşılmış değil. Bu nedenle oyuncu ile ilgili çeşitli gelişmelere yakında ulaşacağız. Pek çok kişinin yakından takip ettiği oyuncuya dair bilinmeyenler de masaya yatırılacak.