Maraşlı Dizisini Yeni Oyuncular Bile Kurtaramadı! Dizi Final Yapıyor

Maraşlı Dizisini Yeni Oyuncular Bile Kurtaramadı! Dizi Final Yapıyor

Maraşlı dizisi final kararı ile gündeme geldi. ATV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında bulunan Maraşlı final tarihini açıkladı. Dizi severler Maraşlı dizisinin final yapmaması için sosyal medyada çalışmalar başlattı.

Maraşlı dizisi final kararı ile gündeme bomba gibi düştü. ATV’de ekranlara gelen Maraşlı final yapacağı tarihi açıkladı. İzleyiciler tarafından merak edilen Maraşlı dizisinin final sorusu da böylece cevap buldu. Dizinin final haberinin ardından izleyiciler, yapımın ne zaman final yapacağını sorguluyor.

Senaryosunun Ethem Özışık’a ait olduğu Maraşlı dizisinin başrollerinde Alina Boz ve Burak Deniz bulunuyor. Dizinin reytingleri düşmesinin ardından yapım ekibi Burcu Karakaya, Serhat Parıl, Engin Yüksel ve Güneş Hayat gibi bomba isimleri kadroya dahil etti.

Maraşlı Dizisi Reytinglerde İstenilene Ulaşamadı

Yeni oyuncu kitlesinin diziye dahil olmasının ardından Maraşlı dizisi reytinglerde yine istenilene ulaşamadı. Reyting olarak istenileni veremeyen Maraşlı dizisi final kararı ile gündeme geldi.

ATV ekranlarının fenomen dizileri arasında bulunan Maraşlı final tarihini açıkladı. Dizinin final kararının ardından izleyici sosyal medyadan Maraşlı final yapmasın adı altında bir çalışma başlattı. Alınan bilgiler neticesinde ATV Maraşlı dizisinin 3 bölüm sonra final yapacağını açıkladı.

marasli-dizisini-yeni-oyuncular-bile-kurtaramadi-dizi-final-yapiyor.jpg

Dizi İkinci Sezon Onayı Alamadı

2. sezon onayı almayan Maraşlı dizisi 14 Haziran Pazartesi akşamı ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Yeni oyuncu kadrosu ile istenilen reytingleri ulaşamayan Maraşlı dizisi yeni sezon için onay alamadı.

Alınan bilgiler neticesinde ATV, Maraşlı dizisinin dışında birçok diziyi birden yayından kaldırma kararı aldı. Yeni sezonda farklı diziler ile gündeme gelmeyi amaçlayan kanal, Bozdağ Film Akkız ve Osman Sınav Yalnız Kurt gibi projeleri ekranlara getirecek.

Maraşlı Dizisi Reyting Şoku Yaşıyor

Maraşlı dizisi reyting olarak yayınlandığı günden bu yana rekora imza attı. Hatta dizinin bir dönem 2. sezonu kesin gözüyle bakıldı. Ardından kanal yeni bölümler arttıkça reyting şoku sonucu Maraşlı dizisini devam ettiremedi. Bunun sonucunda reyting şoku yaşarken kanal, ani bir karar ile diziyi yayından kaldırma kararı aldı.