Maraşlı Dizisinden Beklenmedik Ayrılık! Okan Ölerek Ayrıldı! Okan'ın Yerini Kim Alacak?

ATV'de yayınlanan Maraşlı dizisinde ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ozan nasıl ayrıldı? Ozan neden ayrıldı? Peki bu sırrın arkasından kim çıkacak? Dizi nereye doğru ilerliyor? Ozan'ın yerini kim alacak?

ATV kanalının çıkmasından itibaren çok büyük tepkiler toplayan dizisi Maraşlı da tekrardan bir büyük gelişme daha yaşanıyor. Dizinin arka planında yer alan birisi olduğu biliniyordu. Buna dair işaretler izlenirken dokuzuncu bölümün son sahnesinde kimin olduğuna yönelik ilk işaret bulundu. Peki bu sırrın arkasından kim çıkacak? Dizi nereye doğru ilerliyor?

Maraşlı Dizisi Son Durumu!

Dizide yer alan karakterlerden olan Necati ile Savaş, babalarının mezarı başında birbirleriyle karşılaştıktan sonra sarılmışlardı. Savaş bir anda abisini görünce ‘’Abi’’ diye seslenmesiyle herkesi şaşkına çevirdi. En başından itibaren Türel ailesinin başına gelen şeyler aslında Necati’nin kurduğu planlardı ve Savaş’ta ona bu konuda rehberlik ederek yardımcı oluyordu. Necati ise evde kendisini saklayarak kimseye gözükmek istemiyordu! Necati ve Savaş, 10. bölümde birlikte görünmeye başladılar. Dizi böyle devam ederken güzel şeyler de yaşansa bile sürekliliğini asla bozmadı.

İlhan, Ozanı Öldürmesiyle Damga Vurdu!

Özellikle Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin başrolünde yer alması seyircileri çok etkiliyordu. Maraşlı, 10. bölümünde yine çok aksiyonlu sahnelerle gündeme ve reyting sıralamasına damga vurdu. Özellikle de İlhan ile Ozan arasında çıkan kavga izleyicileri çok heyecanlandırdı. İlhan, Ozan ile eşi Dilşad’ın birlikte olduklarını öğrendikten sonra Ozan’a iyice öfkesini artırarak saldırdı ve öldürmek istedi. Aralarında orman içinde büyük bir tepkiyle kavga çıktıktan sonra İlhan, Ozanı’ı öldürdü. İntikamını aldığını düşünse de düşünmediği bir şey vardı. O anları geriden izleyen Necati ile Savaş bütün kavgayı ve öldürme sahnelerini kaydetti. Yani İlhan’ın artık tüm yanlışları bu ikilinin eline geçti.

Diziden Bir Anda Ayrıldı!

Maraşlı dizisinde Ozan karakterinin ölümü ile birlikte Cihan Yenici hiç beklenmedik bir anda diziye veda eden isim oldu. Başarılı oyuncu burada da kalitesini gösterdi. Seyirciye Ozan karakterini çok profesyonel bir şekilde sunan Cihan Yenici, kafalara kazınan bir iş çıkarmış oldu.