Maraşlı Dizisinden Beklenmedik Ayrılık Gelebilir! Ayrılması An Meselesi!

Maraşlı Dizisinden Beklenmedik Ayrılık Gelebilir! Ayrılması An Meselesi!

Maraşlı dizisi 2 hafta aranın ardından tekrar hayranları ile bir araya geliyor. Bu sefer dizide adrenalin dolu anlar yaşanacak. Yakın zamanda ünlü oyuncu diziye veda edebilir. Diziye veda edecek oyuncu kimdir?

Bir süredir karantinada olan Maraşlı dizisinin başrol oyuncusu Burak Deniz'in yeni bölüm çekimlerine katıldığı belirlendi. Dizinin yeni bölümünde artık Maraşlı ile ilgili yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Ayrıca Mahur'u korumak için aldığı risk ise oldukça büyük. Dizide oyuncu ayrılıklarının yaşanma ihtimali de bulunuyor.

Maraşlı Mahur'u Koruyabilecek mi?

Maraşlı'nın Mahur'u korumak için elinden geleni yapacağı bilgisi ulaştı. Ayrıca çok sevdiği kadını korumak için çeşitli iş birlikleri içerisinde olacak. Bu konuda gelen bilgi oldukça net. Eski özel harekatçının sevdiği kadını kaybetmemesi için elinden gelenin en iyisini yapacağı belirtiliyor.

İlhan Diziden Ayrılabilir!

Cemil Büyükdöğerli'nin canlandırdığı İlhan karakteri Ozan'ı öldürmüştü. Ozan'ın ölümünden sonra bunalıma giren İlhan karakterinin intihar etmesi gündemde. Ancak bu intiharı bir şekilde engelleneceği düşünülüyor. Eğer engellenemez ise İlhan karakterinin diziden ayrılığına şahit olacağız. Maraşlı dizisi 2 haftalık aranın ardından diziye bomba gibi dönüş yapacak. Yaşanan olayların da gösterdiği üzere bu kısa süreli ayrılığı bir şekilde telafi edeceğe benziyor. Dizi yine reytinglerde zirveye oynayacak.