Maraşlı Dizisinde Senaristlerin Yaptıkları Olay Oldu! Hüzünlü Ayrılık Yaşandı!

ATV'nin fenomen dizilerinden olan "Maraşlı" dizisinde beklenmedik olay yaşandı. Maraşlı ile Mahur arasındaki ayrılık nasıl sonuçlanacak? Mahur bu duruma nasıl katlanacak? Necati ile Savaş gerçeğini Maraşlı ne zaman öğrenecek?

ATV ekranlarında her pazartesi akşamı kendisine yenilikler katarak devam etmekte olan Maraşlı dizisinde izleyicilerin düşündükleri gerçek çıktı. Seyirciler dizinin karakteri olan Necati’nin Ömer’in oğlu olduğunu düşünmüştü ama kimse bu konuyu konuşmamıştı. Peki düşündükleri gerçek çıktı mı? Haberle ilgili tüm detaylar!

MARAŞLI SENARİSTİNDEN HAMLE!

Dizide kendisini ön plana çıkarmayı başaran Necati, kendi babasının öldürmüş olmasıyla herkesi şaşkına çevirdi. Aziz ile olan sahneleri de bir o kadar etkileyen karakterin hakkında herkes farklı bir şeyler düşünüyordu. Bu sefer Necati’nin Ömer’in oğlu olabileceği düşüncesiyle izleyicilerin aklını çelen senarist bir anda atak yaptı!

NECATİ NE YAPACAK?

Necati ile Savaş karakterleri babalarının mezarı başında ağlayıp birbirlerine duygularını ifade ederek sarılınca her şey anlaşıldı. Zaten Necati’nin yaptıklarında bir şey olduğu belliydi. Lakin kendi öz babalarını ölümüne neden olan Aziz’i affetmeyen Necati, apayrı planlar üzerinde ona çok kötü şeyler yaşatmakta kararlı.

MARAŞLI 10.BÖLÜM BEKLENTİ!

15 Mart Pazartesi gününde yeni bölümü yayınlanacak dizi için seyirciler şimdiden heyecanlı olduklarını dile getiriyorlar. Üstelik sosyal medya platformlarından da merak dolu yorumları diziye ne kadar tutkulu olduklarını göstermekte.