Maraşlı Dizisi Kan Kaybediyor! Kimse Reytinglerin Düşeceğini Tahmin Etmiyordu!

Maraşlı Dizisi Kan Kaybediyor! Kimse Reytinglerin Düşeceğini Tahmin Etmiyordu!

Maraşlı dizisinin yeni bölümü nihayet yayınlandı. Ancak diziyle ilgili dikkat çeken gelişme reyting sonuçları gelince belli oldu. Dizinin eski tadı kalmadığı ve izleyicilerin farklı dizilere yöneldiği tespit edildi. Maraşlı'nın reytingleri neden düştü?

Maraşlı dizisi Burak Deniz'in iyileşmesinden sonra dizi çekimlerine devam ettiğini açıklamıştı. Maraşlı dizisinde her şey yolunda gidiyor ancak eski reytinglerine bir türlü ulaşmayan dizide meraklı bekleyiş başladı. Bundan sonraki süreçte bir anda hızlıca ilk sıralara çıkan Maraşlı'nın düşüşe geçeceği anlamını mı çıkarmamız lazım? Çünkü verilen aranın ardından farklı diziler de yayın hayatına başlamıştı. Dizilerin Maraşlı'yı izlemekte olan seyircilerin dikkatini çektiği iddiası dolaşıyor. Pek çok yeni proje, dizilerin final yapacağı dönemde yayın hayatına başlıyor. Bu da demek oluyor ki final yapmayan ve reytingleri iyi durumda olan dizileri büyük bir tehlike bekliyor. Maraşlı dizisi bu reytinglerle final yapabilir.

Maraşlı Dizisinin Reytingleri Neden Düştü?

Maraşlı'da yaşanan olayların fragmanda duyurulması ve yeni bölümünde de aynı olayların yaşanması izleyicilerin merakını giderdi. Ayrıca dizide sır perdesinin hızlı bir şekilde aralanması da izleyicilerin diziyi bırakmasına neden oldu. En azından yeni bölümde eski bölümlere nazaran daha düşük reyting alındığı için dizinin gidişatı pek de iyi yorumlanmadı. 

Maraşlı Dizisi Neden Az İzlendi?

Maraşlı dizisinin az izlenmesinin temel nedenlerinden biri Burak Deniz'in virüse yakalandıktan sonra verilen haftalık ara. İkinci neden ise senaryo kaynaklı ve izleyicilerin bu senaryodan çok fazla etkilenmemesi. Hal öyle iken reytingler elbette düşecektir. Fakat bir sebep daha var ki izleyiciler belki de en çok buna takıldı. İşte Maraşlı dizisinin reyting kaybetmesindeki en önemli neden...

Uyanış Büyük Selçuklu Rekora Koşuyor!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde izlenilen sahneler oldukça keyifli geçmişti. Aynı zamanda izleyiciler dizide gerçekleşen olayların bu kadar etkileyici olması nedeniyle diğer dizileri bir kenara bıraktı. Bunun Maraşlı dizisinin az izlenmesine neden olduğu düşünülüyor. Bir yandan da Yasak Elma gibi önemli bir yapımın aynı hafta reytinglerinde kayıp yaşanması bu iddiayı daha da fazla kuvvetlendirdi. Bakalım önümüzdeki hafta Maraşlı dizisi reyting kayıplarına devam edecek mi? Bu gidişata göre dizinin başarısı gün geçtikçe azalıyor ve izleyiciler kendisine izleyecek yeni diziler buluyor. Burak Deniz ve Alina Boz'un başarılı performansını önümüzdeki hafta izlemeye devam edeceğiz.