Maraşlı Dizisi Hayal Kırıklığı Yaşattı! Her Şey Koca Bir Yalanmış!

Maraşlı Dizisi Hayal Kırıklığı Yaşattı! Her Şey Koca Bir Yalanmış!

Maraşlı dizisinde oynayacağı iddia edilen Serenay Sarıkaya hakkında gerçek ortaya çıktı. Serenay Sarıkaya, hakkında çıkan Maraşlı'da oynayacak iddialarına yanıt verdi. Serenay Sarıkaya'nın Şahmeran dizisinde oynayabilir. Peki Maraşlı dizisi için ne dedi?

Maraşlı dizisi yüksek reytingi ve güzel senaryosuyla yayın hayatına devam ediyor. Ancak diziyle ilgili öyle gelişmeler yaşanıyor ki izleyiciler ister istemez heyecanlanıyor. Sosyal medyanın da etkisiyle izleyenler Maraşlı dizisine katılacak yeni oyuncuyu beklemeye koyuldu. Serenay Sarıkaya'nın yıllar sonra televizyon dizisinde oynayacağı haberi bomba etkisi yaratmıştı. 

Serenay Sarıkaya Maraşlı İddialarına Yanıt Verdi!

Serenay Sarıkaya, Maraşlı dizisinde oynayıp oynamayacağı iddialarını cevapladı. Buna göre ünlü oyuncunun Maraşlı dizisiyle ilgili hakkında çıkan tüm iddialar koca bir yalandan ibaret. Serenay Sarıkaya'nın hali hazırda farklı bir proje için hazırlıklarını sürdürdüğü öğrenildi. Güzel oyuncunun Medcezir dizisinden sonraki süreçte ilk defa televizyona geri döneceği an ise tamamen asılsız çıktı.

Serenay Sarıkaya Şahmeran Dizisinde mi Oynayacak?

Netflix platformunda yayınlanacak olan Şahmeran dizisinde Serenay Sarıkaya'yı görebiliriz. Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya Şahmeran'dan teklif aldı. Ancak teklifi nasıl değerlendirdi henüz bilinmiyor. Bu dizide oynaması durumunda dijital platformlarda yer almaya devam edecek. Bir süredir de televizyon yüzü görmeyen ünlü oyuncunun kariyeri oldukça iyi gidiyor. Serenay Sarıkaya, reklam çekimleri ile de adından sıkça söz ettiriyor.

Maraşlı Dizisine Yeni Oyuncu Gelecek mi?

Öte yandan Maraşlı dizisinde oynamakta olan oyunculara ek olarak yeni bir ismin gelip gelmeyeceği merak edildi. Maraşlı dizisine yeni oyuncu gelebilir mi? Bu ihtimalin oldukça kuvvetli olduğu düşünülüyor. Çünkü dizideki akıcılığın ve güzel giden senaryonun bazı takviyelerle sağlama alınması şart. Bu nedenle Maraşlı dizisi oyuncu kadrosuna yeni bir isim katılabilir. Yakın zamanda konuyla ilgili resmi açıklamaları yapılması bekleniyor. Hangi oyuncunun katılacağı şu an için kesinleşmedi.

Maraşlı Dizisi Karakterlerine Bir İsim Daha Eklenebilir!

Maraşlı dizisinin önümüzdeki haftalarda yapacağı duyuru ile yeni bir ismi daha diziye katma gayretinde olduğu belirtildi. Bir süre önce diziye yeni oyuncular katıldı ancak daha önemli konumlarda oynamak üzere bazı ünlü oyunculara yer verilecek.