Maraşlı Dizisi Final Kararının Ardından Reytingleri Patlattı! Dizi Final Yapmayacak mı?

Maraşlı Dizisi Final Kararının Ardından Reytingleri Patlattı! Dizi Final Yapmayacak mı?

İzleyicilerin yüreğine dokunan diziler arasında yer alan Maraşlı, Alina Boz ve Burak Deniz başarılı performansı ile ön plana çıktı. Alina Boz ve Burak Deniz ikilisi sergiledikleri performans ile izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. İşte detaylar...

Maraşlı dizisi ile Celal ve Mahur karakteri çok sevildi. İzleyici dizinin oyuncu kadrosu kadar hikayesi ile de tutuldu.

Sezon içerisinde rakipleri ile mücadele veren dizinin reytinglerinin bir süre iyi gitmesinin ardından düşüş sergilemesi herkesi şaşkına çevirdi. İzleyiciler kısmen de olsa diziden ilgisini yavaş yavaş çekmeye başladı. Bunun ardından dizi final kararı alarak gündeme damga vurdu.

Maraşlı adlı dizi iyi bir proje oldu fakat ulaştığı kitlenin sınırlı olmasından dolayı 2. sezon onayı alamadı. ATV mantıklı bir karar alarak diziyi yaz ortasında bitirmeyi düşünüyor. Maraşlı dizisi yaz döneminde ekranlara gelirken reytingleri final kararının ardından tekrardan yükseldi. Dizinin kemik izleyici kadrosu projeyi yaz döneminde de yalnız bırakmama kararı aldı.

Sosyal medya üzerinden Maraşlı dizisine destek!

Sosyal medya üzerinden Maraşlı dizisine destek! Sosyal medya üzerinden ‘Maraşlı dizisi bitemez’ yorumları çoğalırken kampanyalar sonuç vermedi. Maraşlı dizisinin başrol oyuncusu Burak Deniz projenin 26. bölümünde final yapacağını duyurdu. Alınan bilgiler neticesinde dizinin yayın günü değişti.

Dizinin hayranları sosyal medya üzerinden sık sık yorum yaparak yapımcı ve kanala tepki göstermeyi ihmal etmedi. Dizinin hak etmediği şekilde finale gittiğini söyleyen izleyiciler, sosyal medya üzerinden ATV'yi hedef aldı. Fakat kanal ve yapım ekibi geri adım atmayarak dizinin finali yapacağını açıkladı.

Alınan bilgiler neticesinde Maraşlı dizisi 6 Temmuz Salı günü 25. bölümü ile ekranlara gelecek. Final tarihi ise 13 Temmuz Salı akşamı olacak. Dizinin 25 bölümünde ise Mahur artık Celal hakkındaki gerçekleri öğreniyor.