Maraşlı Dizi Oyuncusu Acar Diziye Veda Etti! Acar'ın Yerini Kim Alacak?

Maraşlı Dizi Oyuncusu Acar Diziye Veda Etti! Acar'ın Yerini Kim Alacak?

Maraşlı dizi hikayesi ve oyuncularıyla reytingleri iyi durumda. Diziye yeni katılan tiyatro oyuncusu Acar diziye veda etti. Maraşlı dizisinde bundan sonra ne olacak? Acar'ın yerini kim alacak?

Maraşlı dizisine yeni katılan  daha önce tiyatro  oyunculuğu yapan Harun Özer. Maraşlı dizisinde fazla uzun soluklu kalamadı. Bu akşam yayınlanan bölümde diziye ve ediyor. Harun Özer, Maraşlı dizisinde "Acar" karakterini canlandırıyordu.

Çekimleri 2 Gün Sürmüş!

Diziye katılmasıyla heyecanın daha çok artacağını düşünmüşlerdi. 11.bölümden itibaren diziye veda edeceği açıklandı. Veda çekimlerinin ise 2 gün sürdüğü öne sürüldü. Acar'ın yerini kim alacak henüz belli değil.  Yapım ekibinden veya dizi oyuncularından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Maraşlı Dizisine İlgi Yüksek!

Maraşlı dizisi  reytingleri elinde tutmaya devam ediyor. Akıcı hikayesi ve  oyuncularıyla  ön  planda  olmayı sürdürüyor. Sosyal medya üzerinden de  Maraşlı dizisine yoğun bir ilgi var.

Acar Kimdir? (Harun Özer)

Harun Özer bir Devlet Tiyatrosu Oyuncusudur. Daha önce Çocukluk dizisinde rol almıştır. Son olarak Maraşlı dizisinde Acar karakterini canlandırmıştır. Gerçek adı Harun Özer'dir.