Mahkum Dizisinin Senaryosu O Diziden Çalıntı Çıktı! Mahkum Dizisi Konusunda Dikkat Çeken Detay

Mahkum Dizisinin Senaryosu O Diziden Çalıntı Çıktı! Mahkum Dizisi Konusunda Dikkat Çeken Detay

Mahkum dizisi oyuncu kadrosunda yaşanan gelişmeler dikkat çekti. Dizinin konusunu öğrenenler ne diyeceğini bilemedi. Oyuncu kadrosunda yaşanan gelişmelere bakacak olursak Fox TV'deki diziye dair pek çok şey söyleyebiliriz. Onur Tuna'nın başrolde oynadığı dizide neler oluyor?

Mahkum dizisinin konusu çok merak ediliyor. Kısa süre önce Fox TV'de başlayan ve Perşembe günleri yayınlanan dizide neler yaşanıyor? Dizinin oyuncu kadrosu da açıklandı. Adeta ünlü geçidi olduğunu söylememiz gerekir. Sevilen dizide ne gibi gelişmeler bizleri bekliyor öğreneceğiz. Dizinin uyarlama olması da ayrı bir heyecan katıyor. Çünkü yurt dışında başarı göstermiş bir yapımın Türkiye'de deneneceği anlaşıldı.

Mahkum Dizisi Konusu

Mahkum'un konusu bir Cumhuriyet Savcısı'nın yaşadığı olaylar üzerine şekilleniyor. Fırat Bulut, kendini bir anda cezaevinde buluyor ve ailesini öldürmekle suçlanıyor. Kendisine tuzak kurulduğunu tahmin ettiği için onu oldukça zor zamanlar bekliyor. Dizide yaşanan gelişmelerin bir kısmı uyarlama iken bir kısmı sıfırdan eklenmiş bir detay olabilir.

Mahkum Oyuncuları

Mahkum dizisinde oynayan bazı isimler büyük dikkat çekti. Onur Tuna, dizide Fırat Bulut karakterini canlandırmakta. Öte yandan İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’nın üstlendiği dizide Hakan Karsak, Anıl İlter, Tugay Mercan, Hayal Köseoğlu, Muharrem Türkseven, Bülent Seyran, Furkan Kalabalık, Burcu Cavrar, Alara Bozbey, Gürberk Polat, Murat Şahan, Gökhan Tercan, Alya Sude Mazak, İlker Yağız Uysal, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Mehmet Ulay ve Hakan Salınmış da dizinin oyuncu kadrosunda yerini aldı.