Mahkum Dizisinin Senaryosu Çalıntı mı Çıktı? Mahkum Dizisinin Konusu Nedir?

Mahkum Dizisinin Senaryosu Çalıntı mı Çıktı? Mahkum Dizisinin Konusu Nedir?

Fox TV'de ekrana gelecek olan Mahkum dizisi Güney Kore'den uyarlandı. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu ortaya çıktı. Üstelik Güney Kore'de hangi diziden uyarlandığı da açıklandı. Heyecanla beklenen Mahkum dizisi ne zaman başlıyor?

Mahkum dizisi, yeni sezonda seyircilerin dikkatini çekmişe benziyor. Özellikle de Güney Kore'de başarılı olmuş bir yapımın uyarlanmış halini göreceğiz. Oyuncu kadrosu titizlikle seçildi ve pek çok kişinin beğeneceği şekilde oluşturuldu. Hikayeye gelecek olursak eğer dizinin orijinal halini izlediyseniz ne kadar etkileyici bir yapım olduğunu biliyorsunuzdur. Sizlere hem hikayeyi anlatacağız hem de oyuncu kadrosundan bahsedeceğiz. Merakla beklenen son gelişmelerde diziye dair çok fazla detay ortaya çıktı.

Mahkum Hangi Diziden Uyarlandı?

Mahkum dizisi, Güney Kore'de ekrana gelen Innocent Defendant dizisinden uyarlama bir yapım. Dolayısıyla hikayeleri büyük oranda benzerlik gösteriyor. Ancak işin içine uyarlama girdiği için çeşitli farklılıklar da mevcut.

Mahkum Oyuncuları

Fox TV'de yayınlanan Mahkum dizisinin başrol oyuncuları da belli oldu. Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova, Hayal Köseoğlu, Hakan Karsak, Hakan Salınmış, Tugay Mercan, Bülent Seyran, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Muharrem Türksever ve Mehmet Ulay yer alacak.

Mahkum Dizisi Konusu

Mahkum dizisinin konusu ise hafıza kaybı sonrası gözlerini hücrede açan bir savcıyla ilgili. Savcının kızını öldürdüğü iddia ediliyor. Savcı Fırat karakterini ise Onur Tuna canlandıracak.