Mahkum Dizisinin Senaryosu Çalıntı Çıktı! Mahkum Dizisinin Konusu Nedir?

Mahkum Dizisinin Senaryosu Çalıntı Çıktı! Mahkum Dizisinin Konusu Nedir?

Mahkum dizisi yakında yayın hayatına başlayacak. Fox TV'de ekrana gelecek diziyle ilgili bazı sorular soruluyor. Mahkum dizisi uyarlama mı? Hangi diziden uyarlandığı ortaya çıktı. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosunu da merak edenler oldukça fazla. İşte yeni başlayacak diziyle ilgili sorulan sorular...

Fox TV'nin parlayan dizilerinden biri olan Mahkum hakkında bazı sorular soruluyor. Dizinin uyarlama olup olmadığı konusunda çok fazla görüş mevcut. İzleyicilerin bir kısmı senaryonun hiçbir diziye ait olmadığını belirtirken kimileri ise çeşitli dizilerin birleşimi olarak görüyor. Peki Fox TV dizisi gerçekten uyarlama mı? Dizinin konusuna da değineceğiz.

Mahkum Dizisi Uyarlama mı?

Evet, Mahkum dizisi Innocent Defendant dizisinden uyarlanmıştır. Başrolünde Onur Tuna'nın oynadığı dizide Savcı karakteri üzerine şekillenen bir senaryosu vardır. Dizinin tanıtıldığı günden bu yana herkes neler yaşanacak merakla bekliyor.  Henüz yayın hayatına başlamadığı için başka ne gibi gelişmeler olabilir araştırılmakta.

Mahkum Dizisinin Konusu

Mahkum'un konusu, Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut'un sabah uyandığında kendini cezaevinde bulmasına dayanıyor. Hiçbir şey hatırlamamasının yanı sıra eşi ve kızını öldürmekten yargılanıyor. Hal böyle olunca yaşadığı şoku üzerinden atıp kendisine karşı oyun oynayan insanlara karşı mücadele etmesi gerekmektedir. Bu gelişmenin  hemen ardından daha ne gibi olayların yaşanacağını hep birlikte öğreneceğiz. Onur Tuna'nın yanı sıra Seray Kaya, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu da dizideki yerini alacak.