Mahkum Dizisinin Final Tarihi belli Oldu! Mahkum Dizisi Kaç Bölüm Sürecek?

Mahkum Dizisinin Final Tarihi belli Oldu! Mahkum Dizisi Kaç Bölüm Sürecek?

Mahkum dizisinin toplamda kaç bölüm yayınlanacağı merak edildi. Fox TV'de ekrana gelen dizide neler oluyor? Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun başrolde oynadığı dizinin finali de ortaya çıktı. Dizinin finalinde tam olarak neler olacak?

Mahkum dizisinin yeni bölümü heyecanla beklenirken, bazı izleyiciler meraklarına yenik düştü. Dizide yaşanan gelişmeler arasında final bölümünde neler olacağı da vardı. Çünkü pek çok kişi dizinin kaç bölüm süreceğini araştırıyor. Finalde ise yaşanacak olaylar şimdiden derlenmekte. Mahkum'un uyarlandığı diziye bakarak bir yorumda bulunulabilir. Başrol oyuncuları arasında Onur Tuna'nın performansı çok konuşuldu. Aynı şekilde İsmail Hacıoğlu da beğeniliyor.

Dizi Kaç Bölüm Sürecek?

Mahkum'un toplamda 18 bölüm sürmesi bekleniyor. Nedeni ise uyarlandığı dizinin de 18 bölüm yayınlanmış olması. Ancak uyarlanma esnasında bölüm sayısının uzatılacağı düşünülüyor. Dolayısıyla Haziran ayına kadar her hafta ekrana gelecek olursa 30 küsür bölüm yayınlanabilir. Bu gelişmeler plana dahil edildiğinde dizide yaşanacak gelişmelerin sayısı artırılabilir.

Finalde Neler Olacak?

Dizinin uyarlandığı yapımın ismi Innocent Defendant. Bu dizinin finalinde savcı kendisine tuzak kuranları hapse attırmayı başarıyor. Dolayısıyla mutlu ama biraz da buruk bir sonla biten dizi olduğunu söylemeliyiz. Her şeye rağmen dizide savcının hakkını yerde bırakmadığı görülmekte.