Mahkum Dizisinin Başlama Tarihi, Konusu ve Yeni Oyuncu Kadrosu Açıklandı! Heyecan Dorukta Herkes Bekliyor!

Mahkum Dizisinin Başlama Tarihi, Konusu ve Yeni Oyuncu Kadrosu Açıklandı! Heyecan Dorukta Herkes Bekliyor!

Mahkum dizisinin ilk tanıtımı yapıldı. Hangi kanalda oynayacağı da belli oldu. Mahkum dizisi kadrosunda kimler var? Mahkum dizisi hangi kanalda? Mahkum dizisi ne zaman başlıyor?

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan yapımlardan biri de Mahkum dizisi oldu. Alınan bilgiler neticesinde Seray Kaya ve Onur Tuna’nın başrollerinde bir araya geleceği Mahkûm dizisinin hazırlıklarına çoktan başlandı. Dizinin hazırlıklarına başlanmış olmasının ardından izleyiciler Mahkûm isimli proje şimdiden merak ediyor. İşte haberin tüm detayları...

Dizinin çekimleri devam ederken Mahkum dizisi oyuncu ekipleri ve konusu ile de dikkat çekmeyi başardı. Alınan bilgiler neticesinde bir oyunun ekipten ayrıldığı iddia ediliyor. Oyuncunun ekipten ayrılmasının ardından yeni bir ismin de kadroya dahil olacağı söyleniyor.

Mahkum dizisi oyuncu değişikliği yaşıyor

Alınan bilgiler neticesinde Hayal Köseoğlu, İsmail Hacıoğlu, Altan Gördüm ve Anıl İlter gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı dizide Derya Beşerler de yer alıyor. Fakat Zeynep karakterini canlandıracak isim ise şimdiden merak söz konusu oldu. Alınan bilgiler neticesinde Derya Beşerler diziden ayrılma kararı aldı. Derya Beşerler yerine Zeynep karakterini Alara Bozbey hayat verecek. Dizi, bir savcının masumiyetini kanıtlama çabasını ortaya koyacak.