Mahkum Dizisi Reytingleri Alt Üst Etti! Bazı Diziler Mahkum Dizisi Karşısında Yayın Gününü Değiştiyor

Mahkum Dizisi Reytingleri Alt Üst Etti! Bazı Diziler Mahkum Dizisi Karşısında Yayın Gününü Değiştiyor

Mahkum dizisinin total, AB ve ABC1 reyting sonuçları oldukça iyi geldi. Fox TV dizisi, Kanal D'deki Camdaki Kız'ı geçmeyi başardı. Peki diziler arasında rekabette son durum nedir? Mahkum dizisi uyarlama mı? İşte diziyle ilgili merak edilen sorular ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor.

Mahkum dizisi, yayın hayatına başlayalı çok fazla olmamasına rağmen Camdaki Kız'ı geride bırakmayı başardı. Dizinin yeni bölümleri eskisinden daha fazla izleniyor. Üstelik sosyal medya desteğini de eline almış vaziyette. Başrollerde oynayan Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu izleyiciler tarafından takdir edildi. Peki Camdaki Kız dizisi bu gidişatı nasıl düzeltecek? Kanal D'de ekrana gelen yapım, ikinci sezonu olmasına rağmen eski reytinglerine erişmekte sorun yaşıyor.

Mahkum Çok Sevildi!

Mahkum'daki olay örgüsü ve oyuncuların başarısı ön plana çıkıyor. Uyarlama dizi olmasına rağmen ülkemizde bu tarz yapımların çok izlendiği görüldü. İzleyiciler de bu başarının farkında ve diziyi düzenli olarak takip ediyor. Fox TV, dişine göre bir yapım bulmayı başardı. Elde ettiği reytingler kanal açısından oldukça önemli.

Camdaki Kız'a Yeni Oyuncu Bombası!

Öte yandan Camdaki Kız dizisine yeni bir transferin daha yapılacağı belirtildi. Şu an için iddialarda yerini alan bu gelişme, yakında gerçeğe dönüşebilir. Dizide yaşanan olaylara bakacak olursak ünlü bir oyuncunun diziye katılacağı tahmininde bulunulabilir.