Mahkûm Dizisi Oyuncu Kadrosuna Yeni Oyuncular Dahil Etti! Mahkûm Dizisi Yayın Tarihi ve Detayı Ortaya Çıktı!

Mahkûm Dizisi Oyuncu Kadrosuna Yeni Oyuncular Dahil Etti! Mahkûm Dizisi Yayın Tarihi ve Detayı Ortaya Çıktı!

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Mahkûm dizisi şimdiden merak söz kutusu oldu. Oyuncu kadrosu ve konusu ile başlamadan dikkatleri üzerine çeken Mahkûm dizisinin başrol oyuncuları da belli oldu. Alınan bilgiler neticesinde Seray Kaya ve Onur Tuna hikâyenin başrollerinde yer alacak. İşte haberin tüm detayları...

Haberİnternette.Com / Detay - Masumiyetini kanıtlamak için çaba gösteren bir savcının hikayesini konu alacak olan Mahkûm dizisi yabancı bir diziden uyarlanmış olacak. Alınan bilgiler neticesinde bizi 2022 yılında FOX TV'de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin çekimleri ise başladı.

Gürberk Polat, Mahkûm dizisine dahil oldu

Alınan bilgiler neticesinde Mahkûm dizisinin kadrosuna katılan son isim ise Gürberk Polat oldu. İzleyiciler yetenekli oyuncu Gürberk Polat'ı son olarak Babil dizisinde Mert karakterini hayat verdiği sıra tanıdı. 2019 yılından bu yana setlerde bulunan Gürberk Polat kariyerinde de çok iyi çıkış yakaladı. Babil, Benim Tatlı Yalanım ve Kahraman Babam gibi dizilerde de bulunan yetenekli oyuncu sinema filmlerinde canlandırdığı karakterler ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Gürberk Polat sinema filmlerinde de rol aldı!

Ben Bir Denizim, Kırk Yalan ve Kimya gibi isimli sinema filmlerinde de yer alan oyuncu kariyer merdivenlerini böylece tırmanmış oldu. Yeni sezonda ise Mahkûm dizisinin kadrosuna dahil olan Gürberk Polat çok önemli bir adım attı. Dizinin başarılı bir çıkış yapması durumunda yetenekli oyuncu Gürberk Polat kariyerinde iyi bir zıplama yaşayacak.

Mahkûm dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu!

Alınan bilgiler neticesi Mahkûm dizisinin kadrosu da etkili isimler yer alıyor. Tugay Mercan, İsmail Hacıoğlu, Nihal Koldaş, Hakan Salınmış, İrem Deniz, Muherrem Türkseven, Barış Aksavaş ve Alperen Adammaz gibi yetenekli oyuncular hikâyede yer alarak dikkatleri şimdiden üzerine çekmeyi başardı.

Kaynak:FOX TV