Mahkum Dizisi Final mi Yapacak? Kaçıncı Bölümde Bitiyor?

Mahkum Dizisi Final mi Yapacak? Kaçıncı Bölümde Bitiyor?

Fox TV dizisi Mahkum'un final yapacağı belirtildi. Bu gelişme sonrasında herkes şok oldu kaldı. İşte sevilen yapımın ekranlara veda edecek olmasıyla birlikte merak edilenler haberimizde yerini alıyor. Dizinin reytinglerde kaybettiği belirtilmekte.

Mahkum dizisiyle ilgili güncel gelişmeler tek tek yanıt buluyor. Öyle ki Fox TV dizisi neden ekranlara veda edecek merak edildi. Geçtiğimiz sezon diziyle ilgili çeşitli ifadelere yer verilmişti. Şimdi ise gelinen noktada neler yaşanacağından söz edeceğiz. Son zamanlarda sevilen yapıma dair bizleri neler bekliyor yanıt bulacak. Özellikle de Fox TV'de geçtiğimiz sezon reyting rekoru kırması ancak şu an reyting konusunda yerde olması gözden kaçmadı.

31. Bölümde Bitiyor

Dizinin reytinglere yenik düştüğü ve bu nedenle 31. bölümde final yapacağı kesinleşti. Resmi kaynaklardan gelen haber herkesi şaşırttı. Şimdi ise çeşitli ifadelere yer verilecek. Gelinen noktada bizleri başka nelerin beklediği yanıt bulacak. Öte yandan diziye ilişkin başka neler bilmekteyiz?

Oyuncular Çok Üzüldü

Mahkum dizisinin erkenden final yapacak olması izleyicileri üzdü. Özellikle de Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu dizide fazlasıyla dikkat çeken oyuncular arasındaydı. Gelinen noktada iki ismin de artık farklı projelerde yer alacağı belirtiliyor. Bu noktada başka hangi gelişmelerle karşılaşacağımız yakında belli olacaktır.