Mahkum Dizisi Başlamadan Kadrosuna Yeni Oyuncular Dahil Etti! Mahkum Dizisi Başlama Tarihi Belli Oldu!

Mahkum Dizisi Başlamadan Kadrosuna Yeni Oyuncular Dahil Etti! Mahkum Dizisi Başlama Tarihi Belli Oldu!

Mahkum dizisinin çekimleri son sürat devam ediyor. Dizi başlamadan bünyesine bir çok oyuncuyu dahil etti. Mahkum dizisi ne zaman? Mahkum dizisine yeni katılan oyuncular kimler? Mahkum dizisinin konusu nedir?

Kanalda yeni sezon tanıtımında sadece Onur Tuna ismi belli olduğundan ötürü onunla çekimler yapılmıştı. Fakat üst üste yeni isimlerin hikayeye katılmasıyla birlikte Mahkum dizisinin oyuncu kadrosu bir hayli etkili olmuş oldu.

Innocent Defendant isimli diziden uyarlanmakta olan Mahkum önümüzdeki aylarda Fox TV ekranlarında seyircileri ile buluşacak. Dizide Onur Tuna`nın yanı sıra İsmail Hacıoğlu ve Seray Kaya`da başrollerde yer almakta.

 

Yeni Katıldılar!
Tugay Mercan, Hakan Salınmış, Barış Aksavaş, Bülent Düzgünoğul, İrem Deniz, Alperen Aldanmaz, Muharrem Türkseven, Nihal Koldaş gibi ismlerin de yer almış olduğu Mahkum dizisinin kadrosuna dahil olan oyuncular oldu.

Dizide yeni bir isim belli oldu. Yönetmen Umut Evirgen`in Ben Bir Denizim isimli filminde dikkat çekmiş olan Gürberk Polat`ın da dizide kadrosuna katılmış olduğu açığa çıktı.

Geçen sezon Gürberk Polat Babil dizisinde Mert karakterine hayat verdikten sonra, 2021 senesinde Kahraman Babam dizisinde Murat karakterini canlandırmıştı.