Leyla ile Mecnun Erdal Bakkal'sız Oynayacak! Cengiz Bozkurt Dizide Yok!

Leyla ile Mecnun Erdal Bakkal'sız Oynayacak! Cengiz Bozkurt Dizide Yok!

Leyla ile Mecnun dizisinin EXXEN platformunda yeniden çekileceği haberi gündeme oturdu. Ancak dizinin başrol karakterlerinden Erdal Bakkal ile ilgili hayranları üzecek gelişmeler yaşanıyor. Cengiz Bozkurt dizide oynamak istemiyor.

Yakın zamanda çekimleri başlayacak Leyla ile Mecnun dizisiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Erdal Bakkal'ı canlandıran usta oyuncu Cengiz Bozkurt'un dizide olmayacağı iddia edildi. Nedeni ise bir hayli ilginç. Oyuncunun dizide yer almak istememesi ve tüm ikna çabalarının boşa gitmesi neden olarak gösterildi. Bu durum Leyla ile Mecnun'un izlenme oranlarına ve başarısına olumsuz yönde etki edecektir.

Erdal Bakkal Dizide Oynayacak mı?

Leyla ile Mecnun dizisinde oynaması beklenen Erdal Bakkal'ın ikna edildiği ve şartlarda anlaşıldığı takdirde setlere döneceği düşünülmekte. Erdal Bakkal'ın oynama ihtimali şu an için belirsizliğini koruyor.

Leyla ile Mecnun Ne Zaman Başlıyor?

Leyla İle Mecnun dizisi çekimleri de düşünüldüğünde yaz aylarından sonraki süreçte başlaması muhtemel olacak. Şu an için oyuncu kadrosu ile görüşme sağlanıyor. Mevcut kadroya yeni isimlerin eklenip eklenmeyeceği ve Cengiz Bozkurt'un nasıl ikna edileceği gibi çeşitli çalışmalar mevcut. Her şey netleştiğinde EXXEN platformundan bir duyuru gelecektir. Ali Atay ve Ahmet Mümtaz Taylan ikilisinin de dizide olması büyük avantaj olacak.