Leyla ile Mecnun Dizisine Hazal Kaya Bombası! Ali Atay'ın Eşi Dizide Leyla'yı Canlandıracak!

Leyla ile Mecnun Dizisine Hazal Kaya Bombası! Ali Atay'ın Eşi Dizide Leyla'yı Canlandıracak!

Leyla ile Mecnun dizisi yakın zamanda EXXEN platformunda olacak. Leyla karakterine kimin hayat vereceği merak ediliyordu. O ismin Hazal Kaya olduğu açıklandı. Aslı Enver için de benzer iddialar yapılıyordu. Oyuncu kadrosu tamamlandı.

Aniden final yaparak ekranlara veda eden Leyla ile Mecnun dizisi, milyonların kalbinde yer edinmişti. Aradan geçen yıllara rağmen dizinin yeniden çekilmesini isteyenleri kırmayan dizi emekçileri, Leyla ile Mecnun'u yeniden çekme kararı aldı. Oyuncular ilk zamanlar bu fikre çok fazla ısınamamıştı. Nedeni ise dizinin beklenilen etkiyi gösterememesi veya artık bu projede yer almak istememesiydi. Ancak gerek izleyici baskısı ve gerekse yapımcının iknaları sonunda oyuncularla anlaşma sağlandı. Dizinin başrol oyuncuları tam kadro şekilde oynayacak. Ancak dizide bir karakter eksiği bulunuyor. Leyla'yı kimin oynayacağı merak edilmekte. Leyla karakteri için pek çok aday bulunsa da bazı isimler daha fazla ön plana çıkıyor. 

Leyla'yı Hazal Kaya Canlandıracak!

Leyla karakteri için Hazal Kaya ve Aslı Enver'in seçileceği iddiaları yapılıyor. İki isimden birinin diziye dahil olması sizi şaşırtmasın. Hazal Kaya ile Ali Atay evli oldukları için Hazal Kaya'nın seçilme şansı bir miktar daha fazla. Ancak Aslı Enver'in oyunculuğu da çok beğeniliyor .Bu konuda belirsizlik sürse de dizinin yayınlanacak olması fazlasıyla güzel bir haber.

Erdal Bakkal da İkna Edildi!

Erdal Bakkal'ı canlandırmış olan Cengiz Bozkurt'un ilk başlarda bu projeye sıcak bakmadığı biliniyordu. Ancak Leyla ile Mecnun projesi için yapımcının yoğun çabalarıyla beraber dizinin yayın hayatına başlayacağı kesinleşti. Ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt da onay verince müjdeli haber duyuruldu. Kendisi olmasaydı bu dizinin devamı biraz zor çekilirdi. Çünkü tüm başrol oyuncularının ayrı bir yeri bulunuyor. Buna istinaden oyuncuların birliktelikleri de büyük önem taşımakta.

Leyla ile Mecnun Nerede Yayınlanacak?

Leyla ile Mecnun dizisi EXXEN platformunda ekrana gelecek. Sevilen dizi projesinin tekrar hayata geçirilmesi herkesi mutlu etti. Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu platform bu diziyle beraber daha fazla tercih edilir hale gelecek. Bakalım gerçekten de Leyla ile Mecnun özlediğimiz gibi bize neşe katacak mı?