La Casa De Papel’in Oyuncusu Türkiye Çıkan Yangınlara Kayıtsız Kalmadı! Yaptığı Paylaşım İle Herkesi Şaşkına Çevirdi

La Casa De Papel’in Oyuncusu Türkiye Çıkan Yangınlara Kayıtsız Kalmadı! Yaptığı Paylaşım İle Herkesi Şaşkına Çevirdi

Alex Pina tarafından kaleme alınan La Casa De Papel yayınladığı günden bu yana birçok kişi tarafından merakla takip edilen dizilerin başında geldi. Ülkemizde de çok sevilen dizinin başrol oyuncusundan gelen paylaşım herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar.

Alınan bilgiler neticesinde La Casa De Papel yayınlandığı günden bu yana yoğun reytinglere sahip oldu. Ülkemizde de çok sevilen dizinin başrol oyuncusu ise Türkiye’de devam eden yangınlar ile ilgili paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımın ardından yetenekli oyuncu birçok kişi tarafından taktir edildi.

İspanya Kraliyet Darphanesi dışında Merkez Bankası’nı soyan bir ekibi konu alan La Casa De Papel dizisi Türkiye’de de yoğun ilgi gördü. Ayrıca dizi ilk etapta 15 bölüm olarak tasarlanıyor. Ardından yoğun ilgi görünce ikinci sezonu da çekildi. Daha sonra sezon devam eden La Casa De Papel dizisinin son sezonu da yakında ekranlarda olacak.

Dizinin en dikkat çeken karakteri ise Tokyo oldu

Dizinin en dikkat çeken karakteri ise Tokyo oldu. Alınan bilgiler neticesinde dizinin en çok beğenilen karakteri Tokyo oldu. Tokyo karakterini canlandıran Ursula Corbero ise bu dizi ile kariyerinde büyük çıkış yakaladı. 31 yaşındaki yetenekli oyuncu Ursula Corbero, La Casa De Papel dizisi ile adından çokça söz ettiriyor.

Ursula Corbero yangınlara yönelik yaptığı paylaşımlar ile gündem oldu

Ursula Corbero yangınlara yönelik yaptığı paylaşımlar ile gündem oldu. Güzel İspanyol oyuncu Ege ve Akdeniz kıyılarında devam eden yangınlar hakkında sosyal medyada açıklama yaptı. Yangına dair en çarpıcı fotoğraflarından birini sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu, dualarının bu bölgede yaşayanlar ile olduğunu belirtti.

2002 yılında, 13 yaşındayken televizyon macerası başlayan güzel oyuncu, Física o Quimica dizisinin oyuncu kadrosunda bulundu. Bunun dışında 2017 İspanya yapımı La Casa De Papel dizisinde yer alan yetenekli oyuncu, kariyerinde de büyük çıkış yakaladı.