Kuzey Yıldızı'nda Beklenmedik Son! Kimse Dizinin Böyle Biteceğini Tahmin Etmiyordu!

Kuzey Yıldızı'nda Beklenmedik Son! Kimse Dizinin Böyle Biteceğini Tahmin Etmiyordu!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde büyük son yaklaşıyor. Dizinin sevilen ismi Aslıhan Güner yaptığı paylaşımla bir kez daha kalpleri fethetti. Peki hangi sözlere yer verdi? Kuzey Yıldızı finalinde neler olacak? Aslıhan Güner, yeni dizi projesinde var mı?

Kuzey  Yıldızı İlk Aşk dizisinin finali izleyenleri heyecanlandırdı. Sevilen dizide Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin performansı yine çok konuşuldu. Ayrıca diziyle ilgili açıklamalarda bulunan başrol oyuncusu büyük dikkat çekti. Ekrana geldiği günden bu yana sevilerek izlenmiş olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde neler yaşandı?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'a Büyük Veda!

Aslıhan Güner, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine veda etti. Duygusal vedasında izleyiciler de gözyaşlarına hakim olamadı. Uzun süredir dizi çekimlerinde yer aldığı için adeta Yıldız karakteri ile özdeşleşmişti. Ekrana gelen 64 bölümde büyük emeği geçen ünlü oyuncunun sözleri sosyal medyada damgasını vurdu. Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı ile ilgili en son gelişmeleri aktarıyoruz.

Aslıhan Güner İzleyicilere Teşekkür Etti!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın final bölümü yayınlanıyor. Dizinin final bölümünden hemen önce açıklamada bulunan Aslıhan Güner, hikayenin burada noktalandığını ve her şey için izleyicilere teşekkür ettiğini belirtti. 

"Farklı Hikayelerde Görüşmek Üzere"

Aslıhan Güner'in Show TV Kuzey Yıldızı dizisiyle olan işi bitmiş olabilir ancak izleyicilerle henüz bitmedi. Paylaştığı veda yazısında farklı hikayelerde görüşmek üzere notunu yazmayı ihmal etmedi. Bu da demek oluyor ki oyuncunun adı yakın zamanda farklı bir dizi projesi ile anılabilir. Diziye verdiği emek düşünüldüğünde gerçekten de önemli bir izleyici kitlesine hitap etti. Şimdi ise yaz ayında tatil yaparak daha sonra çeşitli projeleri değerlendirmeye alması bekleniyor. Belki de önümüzdeki sezon güzel bir dizide başrol oynar.

İsmail Demirci ile Çok Sevildi

İsmail Demirci'nin de canlandırdığı Kuzey karakteri en az Aslıhan Güner kadar sevildi. İkilinin dostlukları bir yana iş hayatlarında da güzel uyum sağladığı görülüyor. Şimdi ise izleyicilerin sorduğu en önemli soru Kuzey Yıldızı İlk Aşk finalinde neler olacak? Cevabı Show TV'de yayınlanacak final bölümünde hep birlikte göreceğiz.