Kuzey Yıldızı İlk Aşk Final Bölümünden Önce Bombayı Patlattı! Bu Bölüm Reyting Rekorları Kırabilir!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Final Bölümünden Önce Bombayı Patlattı! Bu Bölüm Reyting Rekorları Kırabilir!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni bölümünde yaşananlar izleyiciyi sevindirdi. Çünkü Kuzey Yıldızı final yapacak olmasına rağmen hala keyifli bir süreç geçiriyor. Dizinin başrol karakterlerinden Kuzey ile Yıldız'ın barışması da reytingleri uçuracak.

Kuzey Yıldızı dizisinin final yapmasına az bir zaman dilimi kaldı. Ancak her ne kadar final yapacak olsa da senaryosundan ve gidişatından ödün vermiyor. Bu nedenle dizi takdir edilesi bir performans sergilemekte.

Kuzey Yıldızı'nda Büyük Kavuşma!

Kuzey Yıldızı dizisinin yeni bölümünde Kuzey ve Yıldız'ın barışmasına şahit olacağız. Yıldız, Kuzey'i affetmeyi düşünmüyordu ancak dizide yaşananlar onu ikna etti. Bir şekilde barıştılar ve eskisinden daha sağlam olmak için ellerinden geleni yapacaklar.

Yıldız Emziremediği İçin Üzgün

Yıldız, bebeğini bir türlü emziremediği ve çeşitli sorunlar nedeniyle bunu başaramadığı için oldukça üzgündü. Bu durumu fark eden Kuzey ise doğal otlarla dolu bir karışım yaparak Yıldız'ın iyileşmesi için elinden geleni yapacak. 

Sefer ile Maceraya Atılacaklar

Kuzey, dağlık alanda yetişen ve oldukça zor bulunan otları elde etmek için Sefer'le yolculuğa çıkacaklar. Bu sırada dizide eğlenceli ve komik anlar yaşanacağını söyleyebiliriz. Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni bölümünde izleyicilerin reytingi yükseltmesi bekleniyor. Çünkü dizinin fragmanı oldukça keyifli geçti.

Dizinin yeni bölümünde oyuncuların oldukça komik sahnelere imza atacakları düşünülüyor. Kuzey'in alacağı risklerin tümü Yıldız ve oğlu için. Bu riske değeceği tahmin ediliyor. Çünkü Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölüm fragmanında Sefer ile zorlu bir maceraya girişecekler. Öte yandan dizinin final yapmasına az bir zaman kalmasına rağmen dizinin başarısından ve eğlenceli oluşundan taviz vermemesi oldukça güzel bir gelişme. Show TV'nin final yaptıracağı sayılı dizilerden biri olması izleyicileri gerçekten üzmüştü.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Ne Zaman Final Yapacak?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Haziran ayında final yapması bekleniyor. Eğer Haziran olmaz ise Mayıs ayında da final yapabilir. Bir süredir dizinin yayın hayatına son vereceği konuşuluyordu. Reytingleri çok da kötü olmamasına rağmen bir şekilde final yapması izleyenleri hayal kırıklığına uğrattı.