Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisinde Ayrılık Mı Gerçekleşecek? Doğrular Bir Bir Ortaya Çıkıyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisinde Ayrılık Mı Gerçekleşecek? Doğrular Bir Bir Ortaya Çıkıyor!

Show TV’de yayın hayatına akıcı bir şekilde devam ederken her geçen bölümde seyircilerini güldürmeyi başaran Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Ön izlemeden sonra bu bölümde olanlara pek sevinemeyeceğini düşünen seyirciler olanlara oldukça şaşırdı! Kuzey’in iş yerine giderken patlama yaşanması herkesi endişelendirse de bir şey olmayacağını düşünenleri fragman adeta şoka uğrattı. Peki Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin başrolü diziden ayrılıyor mu? Kuzey Yıldızı İlk Aşk Kuzey diziden çıkıyor mu?

Kuzey Yaşayacak Mı?

Son yayınlanan bölümde büyük bir patlamanın ardından Kuzey yere düşmüştü. Ne olacağı hakkında hiçbir söylenti yayılmasa bile bir fikir bile ortaya atılamadı. Yeni bölümün ön izlemesinde Kuzey’in hastaneye kaldırıldığı ve zor anlar yaşadığı görüldü! Yıldız’ın Kuzey’i beklerken fenalık geçirdiğini gören herkes ise endişelenmeye başladı

Herkes Olay Karşısında Oldukça Üzgün!

Yıldız’ın Kuzeyi görmesiyle birlikte hastaneyi inletmesi bir oldu. Ne yapacağını bilmeyen karakter eşi için endişelenirken kızları da olayın yeni yeni farkına varmaya başlamıştı. Kuzey’in ölüp ölmediği fikri herkesi korkuturken bir gelişme henüz yaşanmadı. Dizinin hayranları ise konu hakkında endişelerini sosyal medya üzerinden belirtirken bile üzüntülerini dile getirmekten vazgeçmedi!