Kuzey Yıldızı Dizisinde Beklenmedik Hamle Gerçekleşti!

Kuzey Yıldızı Dizisinde Beklenmedik Hamle Gerçekleşti!

Sayılı ve sevili diziler arasında yer alan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde dün beklenmedik bir olaylar yaşandı. Olaylar yaşanırken Kuzey karakterinin yaptıkları özellikle seyirciyi oldukça etkiledi! Peki Kuzeye neler oldu?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi son bölümünden sonra reytinglerde gerçekten çok düşük veriler elde ettik. Özellikle ilk çıktığı anlarda elde ettiği başarılardan sonra bu düşüşler herkesi üzüyor diyebiliriz. AB ve ABC1 gruplarında sürekli düşüşte olduğunu belirtmekte fayda var. Dizi sosyal medyada da çok konuşulan yapımlardan birisi olarak öne çıkmakta. Özellikle Twitter gündemin yayınlandığı saatlerde gündemden düşmemekte.

Hayranlarının Mutluluğu!

Dün yayınlanan bölümde tersanedeki patlamada ağır yaralanmış olan Kuzey, ölümle burun buruna gelmişti. Apar topar hastaneye kaldırıldıktan sonra kalbi durunca eşi Yıldız kendini oldukça fazla suçladı! Yıldız ve kızların hastanedeki bitmek bilmeyen bekleyişlerini ise güzel bir haber sonlandırdı. Hayati tehlikeyi atlatan Kuzey, doktorlar tarafından başarılı bir şekilde kurtarılmıştı. Kuzey’in gözlerini açmasıyla herkes mutlu oldu. Karakterin hayranları bile mutluluğunu dile getirdiler.

Kuzey Poyraz’a Yumruk Attı!

Yeni evli çift olan, mutlu bir hayat yaşayabilmek için adım atan Poyraz ile Kamer, kavga ettikten sonra gittikleri balayından geri dönmek zorunda kaldı. Annelerinin evlerine dönmek zorunda kalan çiftin ise diğer gittikleri yer Kuzey ile Yıldız’ın evi oldu mecburen. Tartışmalarına burada da devam eden Poyraz ile Kamer’in kavgası, Kuzey ile Yıldız’ın etkileri sonucunda sonlandı. Henüz daha kendisini toplayamayan Kuzey, bu duruma çok sinirlense de mecburen sakinliğini korudu. Çok şiddetli bir şekilde bağrışmaya başlayan çift devam ederken Poyraz, istemeden Kamer’i yere düşürdü. Bunun karşılığında ise Kuzey Poyraz’a yumruk attı. Her şey bir anda alevlenmesiyle olaylar yaşansa bile bu duruma oldukça sinirlenen ve artık susmaktan vazgeçen Yıldız, evden çıkıp gitmek zorunda kaldı.