Kuzey Yıldızı Dizisinde Bebeğe Koyulacak İsim Belli Oldu! Duygusal Anlar Yaşandı!

Kuzey Yıldızı Dizisinde Bebeğe Koyulacak İsim Belli Oldu! Duygusal Anlar Yaşandı!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde güzel gelişmeler yaşanıyor. Dizide Kuzey ve Yıldız arasındaki tatlı anlaşmazlıklar izleyicinin yüzünü güldürecek. Ayrıca pek çok eğlenceli sahnenin yayınlanacağı bildiriliyor.

Son zamanlarda artan reytinglerin hakkını vermek isteyen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, önemli sahnelere imza atacak. Bir yandan kritik bir yandan eğlenceli pek çok sahne bulunuyor. Ayrıca hayati bir önem söz konusu. Kuzey ve Yıldız'ın birlikteliklerinin sekteye uğramaması için her şeyin iyi gitmesi gerekiyor.

Yıldız'ın Bebeğine İsim Konulacak!

Kuzey  ve Yıldız, oğullarına hangi ismi koymaları gerektiğini tartışmaya başlıyorlar. Ancak aralarındaki iletişim o kadar tatlı ve heyecanlı ki izleyiciler kendilerini gülmekten ve tebessüm etmekten alamıyorlar. Dizideki gelişmelerin belki de en güzellerinden biri ikilinin oğulları için yapacağı hazırlık. Kuzey'in farklı Yıldız'ın ise daha da farklı bir isim tavsiyesi ile izleyici karşısına çıktığı görülüyor. Ancak bir şekilde anlaşmak zorundalar. Muhtemelen isim belirlerken oğullarına bir değil iki isim verecekler. Böylelikle aralarındaki anlaşmazlık da son bulacak. Ancak tüm bunlar yaşanırken Yıldız'ın ameliyat sahnesi yürekleri ağızlara getirecek.

Yıldız ve Çocuğunun Sağlık Durumu Nasıl?

Yıldız'ın ameliyata girmesinden sonra tüm gözler Yıldız'da olacak. Çünkü riskli bir ameliyat olacağı için oğluna zarar gelme ihtimali de bulunuyor. Hem Yıldız'ın hem de oğlunun sağlığı bu bölümde izleyicinin dikkatini yoğunlaştırdığı anlardan biri olacak. Aynı şekilde Kuzey'inde büyük bir heyecan ve panik halinde ameliyatın geçmesini bekleyeceği öğrenildi. Geçtiğimiz haftalarda Kuzey'in tersanede meydana gelen patlamadan ötürü yere yığıldığını hatırlıyorsunuzdur. Şimdi ise Yıldız oldukça zor bir durumda ve Kuzey aynı şekilde onun için bekliyor.

Dizinin eğlenceli ve komik olmasının yanı sıra bu tarz sahnelerle oldukça acıklı anlara yer verdiği de görülmekte. Bu da diziyi değerli kılıyor. Reytinglerin artmasındaki en önemli etken ise böylesine kritik sahnelerin yer alması. Ancak yeni bölümde her şey daha da netleşecek. Başarılı bir oyuncu kadrosuna sahip olduğu için izleyiciler yaşanan tüm olayları gerçekmişçesine izliyor. Yeni bölümde izleyiciyi fragmanda gösterilmeyen bazı sahneler karşılayabilir. Bu sahneler ise sürprizin iyice dip noktasına ulaşmasında etki edecek.