Kusursuz Kiracı'da Mona ve Yakup Evleneniyor..

Kusursuz Kiracı'da Mona ve Yakup Evleneniyor..

Fox TV dizisi Kusursuz Kiracı'da bizleri neler bekliyor belli oldu. Salı günü yayınlanacak yeni bölümde herkes şok olup kalacak. Çünkü sevilen diziye ait çeşitli ifadelere yer verildi. İşte Mona ve Yakup arasındaki aşkın doğuşu ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Kusursuz Kiracı yeni bölümü çok konuşulacak. Sevilen yapımla ilgili neler biliyoruz? Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve çok daha fazlası haberimizde olacak. Öte yandan diziye ilişkin öyle olaylar paylaşılıyor ki duyunca şok olacaksınız.

Kusursuz Kiracı'da Son Durum!

Kusursuz Kiracı dizisinde izleyicilerin yakından takip ettiği detayları aktaracağız. Fox TV dizisinde bizleri neler bekliyor sizlere ileteceğiz. Peki ya Mona ve Yakup arasındaki birliktelik nasıl sonuçlanacak? Fox TV dizisinin reytingleri bir anda parlayacak gibi gözüküyor.

İzleyiciler Çok Yakıştırdı

Mona ve Yakup arasındaki konuşmalar izleyicileri çok etkiledi. Öte yandan bu gelişme ile birlikte herkes şok oldu kaldı. İşte güncel gelişmelerle birlikte Mona ve Yakup için söylenenler: "Yakup ve Mona'nın aşkı daha da ileriye gitmeli bence", "Mona ve Yakup evlenmezse ben de bir şey bilmiyorum arkadaş. Aralarındaki aşk parıltısı şimdiden belli oluyor vallahi." , "Dizi sırf ikisi için izliyorum yaa"