Kusursuz Kiracı Dizisi Oyuncuları ve Konusu Ortaya Çıktı..

Kusursuz Kiracı Dizisi Oyuncuları ve Konusu Ortaya Çıktı..

Fox TV dizisi Kusursuz Kiracı ile ilgili neler biliyoruz? Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizinin oyuncu kadrosu ve konusu paylaşıldı. Öte yandan dizinin ne zaman ekrana geleceği sorusu yanıtlandı mı? İşte dizinin tanıtım videosu ve yayın tarihine dair detaylar...

Kusursuz Kiracı dizisi, yakında Fox TV'de ekrana gelecek. Dizi ile ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizide izleyicileri neler beklemekte? Öte yandan diziye dair merak edilenler sorular da tek tek yanıt bulacak. Oyuncu kadrosundan konusuna kadar dizideki son dakika gelişmeleri paylaşıldı.

Dizide Kimler Oynuyor?

Kusursuz Kiracı dizisinin oyuncu kadrosunda oldukça ünlü isimler bulunmakta. Geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olduğunu belirterekten oyuncu listesini açıklayalım: Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü, Melisa Döngel, Özlem Tokaslan, Ruhi Sarı, Beyti Engin, Deniz Cengiz, Umut Kurt, Nilsu Yılmaz, Rami Narin, Ümmü Putgül, Alptekin Serdengeçti, Şirin Öten, Hasan Şahintürk, Rüçhan Çalışkur ve Bennu Yıldırımlar.

Fox TV'de Yayınlanacak

Dizinin en kısa sürede Fox TV'de ekrana geleceğini belirtelim. Öte yandan yapımla ilgili güncel gelişmeler ve dahası da ortaya çıktı. Sevilen yapımda bizleri nelerin beklediği en kısa sürede öğrencilecektir. Dizinin yayın tarihi henüz paylaşılmadı ancak tanıtım videosu çekildi.