Kuruluş Osman'da Bir Oyuncu Daha Ayrıldığını Duyurdu! Ünlü Oyuncu Kuruluş Osman Diziden Ayrıldı!

Kuruluş Osman'da Bir Oyuncu Daha Ayrıldığını Duyurdu! Ünlü Oyuncu Kuruluş Osman Diziden Ayrıldı!

Kuruluş Osman'dan ayrılacak olan oyuncu izleyicileri biraz üzdü. Sosyal medya ünlü ismin veda etmesini istemese de senaryo çoktan çekildi. Peki diziden hangi isim ayrılıyor? ATV dizisinde ünlü oyuncu için büyük son geldi.

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü çok konuşuldu. Dizide yaşanan olaylara göre ünlü oyuncunun ayrılacağı belli oldu. Pek dizide ne gibi gelişmeler meydana geldi? Oyuncu kadrosunda yer alan Burak Özçivit, Didem Balçın, Yıldız Çağrı Atiksoy, Serhat Kılıç, Erkan Avcı, Seda Yıldız, Yıldıray Şahinler, Özge Törer, Emre Basalak, Rüzgar Aksoy, Burak Çelik, Çağrı Şensoy, Yiğit Uçan, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Buse Arslan, Şeyma Korkmaz, Açelya Özcan, Fatih Ayhan, Ömer Ağan, Ahmet Kaynak, Oğuzhan Karbi, Serhat Parıl, Melis Gürhan, Can Bartu Aslan, Burak Alp Yenilmez, Recep Çavdar, Rıdvan Uludaşdemir, Serdar Akülker'in uyum içerisinde performansını ortaya koyduğunu söylemeliyiz. Aralarında bir isim diziye veda etmek için gün sayıyordu.

Burak Çelik Ayrılıyor!

Göktuğ karakteri ile izleyicilerin hafızasında yer edinen Burak Çelik, hikaye gereği diziden ayrılacak. Pietro yüzünden başına gelenler izleyicileri şok etti. Göktuğ'un diziden ayrılmasıyla birlikte sosyal medya isyan etti.

Osman Bey İntikam Alacak mı?

Öte yandan Osman Bey'in gözünün önünde hayatını kaybeden Göktuğ'dan sonra intikam alınacağı iddia edildi. Osman Bey, eski gücünü geri kazandığında Pietro ile yüzleşecek mi göreceğiz.