Euro 36,96 %0,13
Dolar 34,24 %0,00
Sterlin 44,39 %0,24
Altın 3.026 %-0,01

Kuruluş Osman'a Katılması Beklenirken Yabancı Dizide Oynayacak!

Kuruluş Osman'a katılacak diye beklenirken Cengiz Coşkun'ndan çok önemli bir hamle geldi. Ünlü oyuncu Rus yapımı bir dizide oynayacak. Kendisinin Gold Diggers dizisine katıldığını öğrendik. Oyuncu ile ilgili merak edilenler ve dahası ortaya çıktı.

Kuruluş Osman
Google News

Ünlü oyuncu Cengiz Coşkun'dan gelen hamle herkesi şok etti. Çünkü ünlü ismin farklı bir dizide oynaması bekleniyordu. Kuruluş Osman'a katılacağı düşünülüyordu ancak ATV yapımı ile farklı bir dizi izle anlaşma sağlandı. Kendisinin kariyeri açısından da önemli bir hamle olabilir. Peki ya Cengiz Coşkun hangi dizide rol alacak? Kendisiyle ilgili merak edilenler ve çok daha fazlası yanıt bulacağa benziyor. Diziye dair bilinmeyenler tek tek yanıt bulacak.

Hangi Diziye Katıldı?

Cengiz Coşkun, Gold Diggers isimli dizide oynayacak. 4. sezonu çekilen dizide kendisine yer verildi. Peki ya ünlü oyuncu artık bu dizide kalıcı olarak mı yer alacak? Kendisiyle ilgili çeşitli sorular soruluyor. Bu noktada merak edilenler de tek tek yanıt bulacak. Oyuncunun oynayacağı dizinin Rusya'da çekileceği belirtildi. Rusya'nın St. Petersburg şehrinde çekimlerin yapılacağı öğrenildi.

Oyuncu Heyecanlı!

Öte yandan Cengiz Coşkun için önemli bir proje olacağı belirtiliyor. Kendisinin oyunculuk anlamında ilk yurt dışı deneyimi olduğunu söyleyebiliriz. Bu detaylarla birlikte çeşitli bilgiler de verildi. Bakalım oyuncu karşımıza hangi karakterle çıkacak en yakın zamanda göreceğiz. Güncel detaylar ise yanıt bulacak.

<