Kuruluş Osman ve Kanunsuz Topraklar Reyting Savaşı Yaparken O Dizi Zirveye Oturdu

Kuruluş Osman ve Kanunsuz Topraklar Reyting Savaşı Yaparken O Dizi Zirveye Oturdu

Çarşamba akşamları ATV, FOX, Kanal D büyük bir reyting savaşına giriyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin yeni sezon ilk bölümü ekranlara geldi. ortalık reyting savaşına döndü. işte detaylar..

Bunun dışında FOX TV Kanunsuz Topraklar isimli dizisinin ilk bölümünü ekranlara getirirken, ATV ise Kuruluş Osman isimli dizi ile reytingleri bir hayli salladı. Alınan bilgiler neticesinde Kuruluş Osman dizisinin yayın hayatına başlaması ile birlikte Kanunsuz Topraklar geri plana atıldı.

Cansu Dere ve Caner Cindoruk gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı Sadakatsiz dizisi 2 hafta önce yeni sezon hazırlığını tamamlayarak ilk bölümünü ekranlara getirdi. Tüm kategorilerde 1. olmayı da başardı. Bunun dışında 1930'lu yılları anlatan Kanunsuz Topraklar dizisi de ikinci sıraya yerleşti. Esra Bilgiç ve Uğur Güneş’in başrollerinde yer aldığı dizi, ilk bölümü ile izleyicilerden de tam not aldı. Fakat bu hafta ATV, Kuruluş Osman isimli dizinin yeni sezondaki ilk bölümünü izleyiciyle buluşturdu. Böylelikle Sadakatsiz dizisi her ne kadar çok iyi reytingler alsa da tüm kategorilerdeki birinciliği de kaybetti.