Kuruluş Osman Reytingleri Arttırmaya Devam Ediyor!

Kuruluş Osman Reytingleri Arttırmaya Devam Ediyor!

Ekranların sevilen dizilerden olan Kuruluş Osman her hafta reytingleri arttırmaya devam ediyor. Hayranları tarafından kemik kitleye sahip.

ATV ekranlarının çarşamba akşamı vazgeçilmezlerinden Kuruluş Osman kendini sürekli öne çıkarmaya devam ediyor. Şu ana kadar 44. Bölümü yayınlanan dizi hayranları tarafından adeta bir kemik kitle oluşturarak ilerliyor. Kuruluş Osman’ın 44. Bölümü hem sosyal medya üzerinden hem de reytingler üzerinden birinci sıraya gözünü dikmiş durumda. Tüm izleyici kategorilerinde güçlü reytingler alan dizimiz, toplam ve total ABC gruplarında çarşamba akşamı birincilik elde etti. AB grubunda ise Sadakatsiz adlı dizinin altında kalarak ikinciliği aldı. Dizi 10 – 13 arası reytingler elde ederek yoluna güçlü adımlarla durmadan devam ediyor. Son bölümünde #CanVerirYurtVermeyiz etiketiyle İnstagram ve Twitter’a damgasını vurdu. Dizinin seyircileri buradan paylaşımlar yaparak desteklerini ilettiler.

Kuruluş Osman 44. Bölümde Neler Yaşandı?

Son yayınlanan bölümümüzde Osman Bey’in zekice planıyla Nikola’yı oyuna getirerek kaçıran Bayhoca’yı kurtarması konu edindi. Osman Bey’in yanlarına yerleştirmiş olduğu ajanları kandırarak Bayhoca’nın İznik’e gideceği bilgisini ilettiren Nikola, gidecek olan yolcu kafilesinin yol üzerinde Osman Bey’i pusuya düşürmek istedi. Osman Bey’in bu pusuya düşürüeceğinden haberi yoktu. Sayıca üstün ve büyük olan Bizans Ordusu karşısında yiğitçe savaşıp tuzaktan kurtulmayı başaran Alpler ve Osman Bey obaya dönmek üzereyken Flatyos Savcı Bey’i karnından hançerle yaraladı. Savcı Bey’in yaralanmasından ötürü herkes panikli bir şekilde Obaya döndü. Oba halkı Savcı Beyin bu halini görünce telaşlar içine kapıldı. Teklifini onayladığını bildirmesi üzerine Osman Bey, Dündar Bey’i İnegöl’e gönderdi. Bizans tekfuru Nikola, Kulucahisarı alması için Alexandr’ı görevlendirirken, Bayhoca’nın özgürlüğüne kavuşmasının hemen ardından Osman Bey’in kaleye gizlice görevlendirdiği askerler ortaya çıktı ve Bizans askerleri yenilgiye uğradı. Yenilginin acısı Nikolayı epey sinirlendirdi ve Haçlı ittifakını büyütmek için harekete geçti. Kuman Kampına giden Flatyos, burada Targun ve Göktuğ ile karşılaştı. Beraber Osman Bey’e karşı savaşacaklarına dair anlaştılar. Bölümün son sahnesi ise Kumral Abdal’ın Şeyh Edebalı’nın gelişini söylemesi ile sonlandı.

Yeni fragmanında ise Bamsı Bey’in ‘’Hak Çalab’ın yanına giderken elim boş gitmeyeceğim’’ sözleri damga vurdu. Bu sözler karşısında dizinin seyircileri ‘’Bamsı beyin diziden çıkması Reyting düşmesi ve heyecanın kaybolması demektir.’’ sözleriyle karşılık verdi.