Euro 37,83 %0,65
Dolar 33,98 %0,29
Sterlin 44,91 %0,86
Altın 2.821 %0,43

Kuruluş Osman Oyuncusu Serhat Dizisine Katıldı! Tamer Karadağı ile Poz Verdiler!

Tamer Karadağlı'nın yeni dizisi Serhat'a öyle bir oyuncu geldi ki iki Tamer ortalığı yıkacak. Kuruluş Osman dizisinden transfer olan oyuncunun ismi nedir? Son dakika gelişmeleriyle birlikte diziye damgasını vuran ünlü isim hakkında bilgi verildi. İşte Serhat dizisine yeni katılan oyuncular...

Kuruluş Osman

Tamer Karadağlı'nın başrolde oynadığı Serhat dizisi için hazırlıklar sürüyor. Diziye öyle bir isim katıldı ki görünce sizler de şaşıracaksınız. İki başarılı oyuncu, dizide başrol oynayarak farkını ortaya koyacak. Tamer Karadağlı'nın sosyal medya paylaşımı ile her şey ortaya çıktı.

Serhat Dizisinde Kimler Oynuyor?

Serhat dizisinde aktif olarak Volkan Severcan (Faik), Demir Karahan (Vasıf), Muhammet Emre Kaya (Sarp), Tutku Topaç (Defne), Haluk Özenç (Tankut), Filiz Çelik (Müjgan), Mert Özbek (Fırat), Burcu Karakaya (Gökçe), Pınar Tuncegil (Zerrin) ve Tamer Yiğit (Cemil) oynayacak. Bu nedenle dizide ilginç gelişmeler bizleri bekliyor. Çok heyecanlı ve dolu dolu bir kadro dizideki yerini alacak.

Serhat Dizisine Kim Katıldı?

Serhat dizisine Tamer Karadağlı'nın hayat verdiği karakterin babası rolünde oynayacak olan Tamer Yiğit katıldı. İki usta oyuncu birlikte fotoğraf çektirdi ve sosyal medyada paylaştı.

Yazar: Admin
<