Kuruluş Osman Lena Hatun'dan İlginç İtiraf Geldi! Seray Kaya Oyuncu Ayrılıklarından Bahsetti!

Kuruluş Osman Lena Hatun'dan İlginç İtiraf Geldi! Seray Kaya Oyuncu Ayrılıklarından Bahsetti!

Kuruluş Osman dizisinde Lena Hatun'u canlandıran ünlü oyuncu Seray Kaya, diziyle ilgili konuştu. Kuruluş Osman dizisindeki oyuncu ayrılıklarıyla ilgili bilinmedik bilgiler verdi. Meğer oyuncular ayrıldığında neler yaşanıyormuş...

Yayınladığı bölümlerle ve reyting oranlarıyla büyüleyen Kuruluş Osman dizisinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Dizinin başrol oyuncularından olan Seray Kaya önemli açıklamalara imza attı. Dizinin yapımcı şirkete ait olan Youtube kanalında konuşan başarılı oyuncunun söyledikleri izleyiciler tarafından dikkatle dinlendi. Özellikle de setlerde arka planda neler yaşanıyor merak ediyordu. Dizide son zamanlarda önemli oyuncu ayrılıkları meydana geldi. Seray Kaya'nın açıklaması bu ayrılıklarla ilgili daha da fazla bilgi vermiş oldu. Peki Seray Kaya neler söyledi?

Seray Kaya'dan Gözyaşı İtirafı!

Ünlü oyuncu Seray Kaya, Kuruluş Osman'da diziden ayrılan oyuncularla ilgili de konuştu. Dizinin gidişatının iyi olduğunu belirten ünlü ismin Lena Hatun karakterine hayat verdiği süre içerisinde pek çok kişinin ayrılığına şahitlik ettiği biliniyor. Bu yüzden oyuncular hakkında da bazı açıklamalarda bulundu. Set içindekilerle aile gibi olduklarını belirten ünlü ismin, onların ayrılmasından ötürü büyük üzüntü duyduklarını dile getirdi.

Oyuncu Ayrılıklarına Değindi

Kuruluş Osman dizisinde her bölüm savaş sahneleri izleyiciyi mest ediyor. Bu savaş sahnelerinin ayrıca oyuncu ayrılıklarını da beraberinde getirdiği görülüyor. Karakterlerin hayatını kaybetmesiyle ister istemez dizi ayrılıkları yaşanıyor. Bu konuda yapacak bir şey olmadığı için de gözyaşı döktükleri ve oyuncu dostlarıyla vedalaştıkları belirtiliyor.

Kuruluş Osman Ne Zaman Final Yapacak?

Kuruluş Osman dizisinin final tarihiyle ilgili pek çok iddia ortaya atıldı. Ancak dizinin Mayıs veya Haziran aylarında final yapması bekleniyor. Dizideki gidişat bunu göstermekte. Yeni sezona güçlü bir şekilde hazırlanacağı düşünülen dizinin reyting sıralamalarında zirvede olması oldukça güzel. Dizi izleyicileri bu durumdan memnun ve dizinin yeni sezonda da devam etmesini istiyor. Osman Bey'in Osmanlı Devleti'ni kuracağı sahne ne zaman gelecek bu konuda epey soru mevcut. Ancak önümüzdeki sezon bu olayın gerçekleşme ihtimali daha fazla olduğu bilinmekte.