Kuruluş Osman Dizisinin Senaryosundaki Değişiklik Dikkat Çekti! Kuruluş Osman Hayranlarından  TRT'ye Tepki Geldi!

Kuruluş Osman Dizisinin Senaryosundaki Değişiklik Dikkat Çekti! Kuruluş Osman Hayranlarından TRT'ye Tepki Geldi!

ATV ekranlarında 3. sezonu ile birlikte izleyici ile buluşan Kuruluş Osman dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmayı başardı. Reytinglerin zirvesinde bulunan Kuruluş Osman dizisi izleyiciden de büyük ilgi gördü. 1 Aralık Çarşamba akşamı saat 20 .00 de ekranlara gelecek olan dizinin yeni bölümü ise şimdiden merak söz konusu oldu. İşte haberin tüm detayları...

Kuruluş Osman dizisinin 73. yeni bölümünde oyuncu kadrosunda sürpriz bir karakter dahil oldu. Alınan bilgiler neticesinde Feyza Sevil Güngör, Kuruluş Osman dizisine dahil oluyor. Söğüt saldırısını boşa çıkaran ve papaz Gregor'dan intikam alan Osman Bey tekfurları da teker teker köşeye sıkıştırır. Bunun ardından İznik Valisi de Söğüt'e yapacağı ziyarette tekfurlara bekledikleri fırsatı sonunda sunar. Tekfurların tek amacı ise Osman Bey'in ticaretini bitirmek ve irtibatını zedelemektedir.

Mari, Turgut Bey’den kendisini kaçırmasını ister

Osman Bey İnegöl fethinin hazırlıklarına başlar. Ardına şehrin zenginliğinin kaynağı madeni ele geçirmek amacıyla tekfur Nikola'yı zayıflatmak için plan yapar. Abisi tarafından Tekfur Nikola ile evlenmeye zorlanan Mali Kosses ise Turgut Bey’e haber gönderir. Ardından Turgut Bey’in kendisine kaçırmasını söyler. Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünde neler olacağı şimdiden merak söz konusu olurken Turgut Bey ve Mali’nin alacağı karar da sorgulanıyor. Osman Bey’in ise tekfurlara karşı yeni bir yol izleyeceği biliniyor.

Osman Bey ve tekfurlar bir defa daha karşı karşıya

Osman Ney madeni alabilmek için yeni bir yol izler. Bunun ardından tekfurlar Vali Saguros'tan kurtulmak için yeni planlar yapar. Osman Bey ise Vali Saguros'u korumaya çalışır. Turgut Bey Mari’nin gönderdiğim mesaja yanıt verir. Osman Bey ise madeni almak için yeni bir plan yaparak tekfurları zorlar. Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ ait olan Kuruluş Osman dizisinin yönetmenliğini Ahmet Yılmaz üstleniyor. Osman Bey karakterini başarılı bir şekilde hayat veren Burak Özçivit'in başrollerinde yer aldığı Kuruluş Osman dizisi at ekranlarında çarşamba günü yayınlanmaya devam ediyor.