Kurulus Osman Dizisini TRT Başka Kanala Sattı! İşte Kurulus Osman Dizisinin Yeni Kanalı..

Kurulus Osman Dizisini TRT Başka Kanala Sattı! İşte Kurulus Osman Dizisinin Yeni Kanalı..

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Kuruluş Osman dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Üçüncü sezon ile ekranlara gelen Kuruluş Osman dizisi Türkiye dışında birçok ülkede de rağbet görmeye başladı.

Bu zamana kadar birçok ülkeye satılan Kuruluş Osman dizisi yayınlandığı her ülkede reytingleri altüst etmeyi başardı. ATV'nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kuruluş Osman ulusal platformlarda birçok ülkede yayınlanarak, izleyicisinden tam not aldı. Alınan bilgiler neticesinde 38 ülkede yayınlanan ‘Kuruluş Osman’ dizisi şimdi ise Afrika'da 8 ülkede birden yayına girmeye hazırlanıyor. Kuruluş Osman dizisi Cannes’da gerçekleştirilen MIPCOM fuarında Azam TV’ye satıldı. Bunun dışında Kuruluş Osman dizisi 2022 yılında ise Tanzanya, Kenya, Uganda, Ruanda, Burundi, Zimbabve, Botsvana ve Malawi’de yayın hayatına başlayacak. Azam TV’de yayın hayatına başlayacak olan Kuruluş Osman, bu kanal ile birlikte toplamda 46 ülkede yayınlanmış olacak.

Kuruluş Osman dizisine rağbet bitmiyor

Bu zamana kadar birçok ülkeye satılarak reytingleri alt üst eden Kuruluş Osman dizisi Afrika'da da birçok ülkede yayınlanma kararı aldı. Alınan bilgiler neticesinde uluslararası platformlar sayesinde Kuruluş Osman farklı coğrafyalara seslenmeyi de başardı. Yapımı Mehmet Bozdağ ait olan Kuruluş Osman, 68. yeni bölümünü 27 Ekim Çarşamba akşamı ekranlara gelecek.