Kuruluş Osman Dizisinden Herkesi Yasa Boğan Ayrılık! İzleyicilerden Kuruluş Osman İsyanı..

Kuruluş Osman Dizisinden Herkesi Yasa Boğan Ayrılık! İzleyicilerden Kuruluş Osman İsyanı..

Kuruluş Osman'dan bir ismin ayrılması bekleniyor. Dizinin yeni bölümünde ayrılıkla ilgili üzücü haber verildi. 3. sezon 71. bölümde ATV dizisinden bir ismin ekranlara veda edeceği belirtiliyor. Kuruluş Osman dizisinden ayrılan oyuncu kim? Oyuncu kadrosu büyük bir değişime uğrayabilir...

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünde önemli bir ayrılık gündeme geldi. Dizide uzun zamandır yer alan ünlü oyuncuyu artık izleyemeyeceğiz. Başrolde yer alan Osman Bey karakteri ile adından söz ettiren Burak Özçivit, bu ayrılığa üzülecek. ATV dizisinde kim ayrılacak? Tarihi karakterlerden birinin diziye veda edeceğini göreceğiz.

Gonca Hatun Ayrılıyor!

Gonca Hatun'un 71. bölümde diziden ayrılacağı öğrenildi. Kuruluş Osman dizisi 3. sezon çekimlerine devam ederken bu veda ile seyircileri sarsacak. Çünkü ünlü oyuncunun dizideki yeri farklıydı. Emel Dede'nin neden ayrılacağı ise merak edildi. Senaryo ile bağlantılı mı yoksa başka bir projede oynayacağı için mi bilinmiyor.

Çukur Dizisinde de Oynamıştı

Öte yandan Emel Dede'nin Çukur dizisinde oynadığı da biliniyor. Popüler dizide oynadıktan sonra adından daha fazla söz ettirmişti. Şimdi ise Kuruluş Osman dizisinden ayrılarak farklı projelere doğru geçiş yapacak. Şimdilik oyuncu ile ilgili yeni bir bilgi bulunmuyor. Ancak önümüzdeki günlerde kendisinin sosyal medya hesabı üzerinden yapacağı açıklamaları paylaşıyor olacağız. Kuruluş Osman dizisinde oynayan Burak Özçivit, Didem Balçın, Yıldız Çağrı Atiksoy, Serhat Kılıç, Erkan Avcı ve Seda Yıldız gibi isimler ATV ekranlarına renk katmaya devam edecek.